Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Formular inscriere la atelier

Măsuri speciale în incinta clincii pe durata situației generate de virusul SARS-COV2

 

 

Dragi pacienți,

Începând de luni, 18 mai, vom relua activitatea în clinică pentru toate specialitățile medicale și terapiile. Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.

Avem rugămintea ca pe durata vizitei în clinică să dați dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.  

Înțelegem necesitatea continuării tratamentelor dumneavoastră, dar având în vedere situația epidemiologică vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern elaborat în conformitate cu legislația în vigoare:

  • înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
  • dacă aveți simptome de gripă sau răceală, vă rugăm să anunțați telefonic.
  • vă rugăm să veniți la programare purtând mască. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul
  • înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
  • la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (1.5 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
  • prezentarea la programare se va face fără însoțitori / aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. Similar, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
  • vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile noastre cu cardul bancar.

 Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere!

 

Cum pot face o programare?

Te invităm să ne contactezi la 021.232.98.41 sau să ne scrii la office@veronikilife.ro.

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București