Despre Clinica

Clinica este dotata cu aparatura moderna iar personalul incadrat are o inalta pregatire de specialitate si o vasta experienta profesionala.

Prioritatea clinicii este reprezentata de pacienti. Serviciile medicale oferite de noi urmaresc tratarea bolnavilor, ingrijirea si mentinerea sanatatii, in conditii de igiena perfecta si confort maxim. In acest context, pacientii clinicii, ce reprezinta centrul atentiei noastre, beneficiaza de controale medicale preventive destinate mentinerii starii de sanatate si de diagnosticare si tratament curativ modern pentru restabilirea sanatatii.

Informatii Generale

 
 • Obstetrics - Gynecology

  Urmarirea evolutiei sarcinii, planning familial, consultatii pentru infertilitate, teste de sarcina, investigatii paraclinice si de laborator , tratamente specifice, toate intr-un mediu civilizat , beneficiind de confort si intelegere din partea unui personal medical competent si atent la problemele medicale pe care le aveti si pe care ne straduim sa le rezolvam .

  Aceasta specialitate contribuie atat la rezolvare unor probleme acute aparute (chisturi, infectii, tulburari pasagere ale menstruatiei ) cat si la pastrarea sau recapatarea sanatatii in domenii ce trateaza tulburarile majore ale ciclului menstrual, menopauza, infertilitatea, disfunctiile sexuale. Planificarea familiala, sarcina si urmarirea acesteia, prevenirea bolilor neoplazice, sunt alte capitole majore de interes medical carora li se adreseaza Obstetrica si Ginecologia.
  Prin consult de specialitate puteti obtine solutii terapeutice si pentru sindromul premenstrual; Acesta afecteaza unele femei, in grade diferite de intensitate, cu aproximativ o saptamana inainte de inceputul unei menstre; Dezechilibrele hormonale pot provoca temporar dureri la nivelul sanilor, retentia apei si edeme, cresterea in greutate sau modificari bruste ale dispozitiei.
  Medicul specialist, este cel mai abilitat sa va ofere recomandari in cazul ingrijirii prenatale; Penrtru dezvoltarea corecta a copilului, este importanta o alimentatie corecta si echilibrate din punct de vedere cantitativ si calitativ, evitarea consumului de toxice (alcool, tutun) sau medicamente potential teratogene, mentinerea unei greutati corporale optime (majoritatea femeilor castiga in greutate intre 9 si 14 kg.pana in momentul nasterii).
  In timpul sarcinii pot aparea varice, hemoroizi, dureri lombare, anemie, costipatie, sindroame dispeptice; Peste 35 de ani creste posibilitatea de a face Hipertensiune arteriala; Aceste tulburari diminua sau dispar la scurt timp dupa nasterea copilului.
  Mamele cu varsta peste 35 de ani, pot apela la sfatul genetic si prin efectuarea de investigatii precum amniocenteza si ecografia pot afla probabilitatea aparitiei unor afectiuni cromozomiale la copil; Viitoarele mame trebuie sa stie ca Toxoplasmoza si Rubeola contactate in timpul sarcinii (mai ales in primul trimestru) cresc foarte mult riscul de aparitie a unei malformatii congenitale la copil. Prima masura preventiva este aceea de a fi informat; Aceste informatii in detaliu si multe altele poate sa vi le dea medicul specialist.
   
   
  ECHIPA: Post vacant

Galerie foto

Tarife pentru servicii medicale

 • Consultatie
  100 Lei RON
 • Test sarcina
  25 Lei RON
 • Montare / extragere sterilet
  100 Lei RON
 • Examen secretie vaginala
  70 Lei RON
 • Examen Papanicolau
  70 Lei RON
 • Colposcopie
  70Lei RON
 • Electrocauterizare leziune
  70 Lei RON
 • Urmarirea evolutiei sarcinii
  50 Lei RON
 • Planning familial
  50 Lei RON
 • Consultatie pentru infertilitate
  120 Lei RON
 • Ecografie transvaginala
  100 Lei RON
 • Ecografie sarcina incipienta
  120 Lei RON
Dragan Group