Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Formular inscriere la atelier

Alergii alimentare

 

Testul pentru alergii alimentare are ca scop detectarea anticorpilor IgG specifici din sânge pentru a indica intoleranța la 270 alimente și aditivi diferiţi. Rezultatele testelor îţi vor indica existenţa sau absenţa unei alergii alimentare, precum şi nivelul acesteia.

Alergiile alimentară îţi pot afecta semnificativ sănătatea, prin manifestarea unei simptomatologii ce te poate induce în eroare. Există studii clinice efectuate pe un număr de peste 1.000 de pacienţi care au efectuat teste de alergii alimentare şi care, după ce au eliminat din alimentaţie mâncarea netolerată şi au respectat un regim de nutriţie variat, au resimţit îmbunătăţiri în privinţa unor afecţiuni precum: tulburări digestive, migrene, afecţiuni ale pielii, oboseala cronică, creșterea imunității, îmbunătățirea stării generale de bine, funcţiile musculare, nivelul de concentrare.

Cum poți stabili o programare pentru a efectua teste de alergii alimentare?

În situația în care dorești testare pentru alergii sau intoleranțe alimentare, te așteptăm cu drag în București la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă. Pentru programări, te rugăm să ne contactezi telefonic 021.232.98.41 sau prin e-mail: office@veronikilife.ro.

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București