Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Formular inscriere la atelier

Api-fitoterapie

 

Api-fitoterapia este o metodă de tratare şi prevenire a bolilor prin utilizarea produselor apicole și a plantelor polenifere și nectarifere, bogate în substanțe active, contribuind la vindecarea afecțiunilor.

Tratamentul se recomandă în urma unei ample evaluări și discuții medicale, după ce au fost obținute informații despre întregul organism. Ulterior se întocmește un plan personalizat, bazat pe caracteristicile pacientului.

Ce afecțiuni putem trata prin api-fitoterapie? Aceasta terapie este utilizată cu succes în tratarea plăgilor, afecțiuni dermatologice și dermato-estetice, cu rol de protecție în afecțiuni oncologice sau pentru refacerea imunitară a organismului. Însă acestea sunt doar câteva dintre indicațiile de tratament și prevenție prin api-fitoterapie. Află mai multe informații despre acest tratament de la medicii specialiști de la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Intregrativă!

 

Cum poți stabili o programare pentru api-fitoterapie?

În situația în care dorești o programare la api-fitoterapie, te așteptăm cu drag în București la Veroniki Life - Clinica de Medicină Integrativă. Pentru programări, te rugăm să ne contactezi telefonic 021.232.98.41 sau prin e-mail: office@veronikilife.ro.

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București