Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Formular inscriere la atelier

Aromaterapie

 

Cunoscută și sub denumirea de “terapie pe bază de uleiuri esențiale”, aromaterapia este un tratament complementar bazat pe uleiuri esențiale și compuși aromatici din plante, având rolul de a ne îmbunătăți starea fizică și/sau psihică.

Aromaterapia contribuie la restabilirea stării de sănătate, fiind totodata o metodă de relaxare. Poate fi administrată pe mai multe căi: intern, sub formă de băi, inhalații, la nivel cutanat (prin masaj).

Este foarte important să apelezi la un aromaterapeut înainte de a începe o astfel de terapie. Vei putea discuta cu specialistul in aromaterapie despre sănătatea ta, nivelul de stres și starea ta de spirit. Aromaterapeutul este absolvent al unei institutii medicale, deci medic specialist. Acesta trebuie să cunoască daca folosești alte remedii sau tratamente, pentru a nu apărea efecte nedorite.

Aromaterapia este utilizată ca terapie alternativă pentru îmbunătățirea sistemului imunitar.

 

Cum poți stabili o programare pentru aromaterapie?

În situația în care dorești o programare la aromaterapie, te așteptăm cu drag în București la Veroniki Life - Clinica de Medicină Integrativă. Pentru programări, te rugăm să ne contactezi telefonic 021.232.98.41 sau prin e-mail: office@veronikilife.ro.

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București