Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.
Apelăm la dumneavoastră cu rugămintea de a da dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.

Având în vedere situația epidemiologică, vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern:
✅ înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
✅ dacă aveți simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră (>37.3 ° C), vă rugăm să anunțați telefonic.
✅ vă rugăm să veniți la programare purtând masca de unică folosință. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul.

✅ înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
✅ la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (2 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
✅ prezentarea la programare se va face fără însoțitori/ aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. De asemenea, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
✅ vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile medicale cu cardul bancar.

Mulțumim!

Close

Formular inscriere la atelier

Recuperare medicală integrativă - planuri personalizate pentru diagnostic și tratament

 

 

Recuperarea medicală integrativă - o soluție pe termen lung

Ce poți face în caz că ai probleme reumatice sau neurologice, dureri articulare ori pur și simplu te-ai lovit sau ai făcut o întindere care nu mai trece?

O idee bună este să ceri părerea unui medic specialist din Clinica de Medicină Integrativă VERONIKI Life, pentru că vei putea fi evaluat în totalitate, ținând cont de afecțiunile prezente, precum și de tratamentele în curs.

Vei primi un plan personalizat de tratament care vizează recuperarea medicală integrative și care poate cuprinde, în funcție de afecțiunile tratate, următoarele terapii:recuperare medicala Veroniki Life Bucuresti

 • infiltrațiile locale cu ozon;
 • osteopatia;
 • homeopatia;
 • terapia cranio-sacrală;
 • fizioterapia;
 • kinetoterapia;
 • acupunctura;
 • masajul terapeutic.

Prin colaborarea dezvoltată între Bio Terra Med și Clinica de Medicină Integrativă VERONIKI Life, ai posibilitatea accesului la echipamente medicale de ultimă generație, dar și la recomandări medicale integrative, astfel încât acționând din mai multe direcții și la mai multe niveluri în mod corelat, conștient și profesionist, să ai șansa recuperării mai bune a calității vieții și posibilitatea reintegrării sociale și profesionale mai rapide, în cele mai bune condiții.

 

Unde fac consultația de recuperare medicală? Dar tratamentele?

Consultațiile de recuperare medicală, precum și terapiile complementare (infiltrații locale cu ozon, terapie cranio-sacrală, osteopatie) și masajul terapeutic se efectuează în cadrul Clinicii de Medicină Integrativă VERONIKI Life. Tot aici vei primi și planul de recuperare pentru fizio-kinetoterapie, daca este cazul.

Ședințele de fizio-kinetoterapie le vei efectua în incinta Clinicii Bio Terra Med.

 

Procedurile de fizioterapie

 • Electroterapia de joasă, medie și înaltă frecvență (TENS, Trabert, curenți diadinamici, curenți interferențiali, electrostimulări, galvanizări simple, unde scurte, ultrasunete, terapia TECAR);
 • Terapia cu unde șoc extracorporale ESWT;
 • Laserterapia și termoterapia.

 

De ce să aleg asocierea ozonoterapiei cu fizio-kinetoterapia în tratamentul bolilor reumatice?

 • infiltrațiile locale cu ozon contribuie la reducerea durerilor și a inflamației, relaxarea musculaturii, ameliorarea circulației în zona afectată;
 • efectele terapiei cu ozon se simt imediat după prima ședintă;
 • ozonoterapia este indicată ca prim pas pentru tratarea afecțiunilor acute, calmând durerea și reducând inflamațiile, astfel încât mobilizarea prin fizio-kinetoterapie să poată fi efectuată mult mai ușor, fără alte efecte adverse. 

 

Unde poți efectua ședințe de ozonoterapie ori terapii complementare?

Vino în București la Clinica de Medicină Integrativă VERONIKI Life pentru a simți efectele benefice ale terapiei cu ozon sau ale altor terapii complementare, adecvate stării tale de sănătate. Pentru mai multe detalii, te invităm să ne contactezi la 021.232.98.41 sau să ne scrii la office@veronikilife.ro

 

Text: Dr. Anca Sălceanu
medic specialist recuperare, medicină fizică și balneologie
practician de ozonoterapie

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București