Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.
Apelăm la dumneavoastră cu rugămintea de a da dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.

Având în vedere situația epidemiologică, vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern:
✅ înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
✅ dacă aveți simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră (>37.3 ° C), vă rugăm să anunțați telefonic.
✅ vă rugăm să veniți la programare purtând masca de unică folosință. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul.

✅ înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
✅ la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (2 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
✅ prezentarea la programare se va face fără însoțitori/ aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. De asemenea, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
✅ vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile medicale cu cardul bancar.

Mulțumim!

Close

Formular inscriere la atelier

Ai grijă de sănătatea articulațiilor tale!

 

După o perioadă fără mișcare și activitate fizică, organismul nostru începe să răspundă prin apariția proceselor inflamatorii și a osteoporozei și prin scăderea tonusului muscular. Se resimt, astfel, dureri la nivelul coloanei vertebrale (lombar, toracal, cervical), dar și la nivelul articulațiilor coxofemurale, ale genunchilor, umerilor ș.a.

Ameliorarea și tratarea acestora se poate face fără tratament medicamentos, putând beneficia, cu rezultate foarte bune, de tratament prin acupunctură.

Pe lângă relaxarea musculară și reluarea activității articulare, acupunctura oferă avantajul dobândirii unui tonus fizic și psihic crescut, stimulează producția de colagen și elastină și îmbunătățește microcirculația.

 

Unde poți efectua ședințe de acupunctură?

Vino în București la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă pentru a simți efectele benefice ale terapiei prin acupunctură. Pentru programări, te invităm să ne contactezi la 021.232.98.41 sau să ne scrii la office@veronikilife.ro.

 

Text: Dr. Zoe Stratulat
competențe în acupunctură

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București