Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.
Apelăm la dumneavoastră cu rugămintea de a da dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.

Având în vedere situația epidemiologică, vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern:
✅ înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
✅ dacă aveți simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră (>37.3 ° C), vă rugăm să anunțați telefonic.
✅ vă rugăm să veniți la programare purtând masca de unică folosință. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul.

✅ înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
✅ la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (2 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
✅ prezentarea la programare se va face fără însoțitori/ aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. De asemenea, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
✅ vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile medicale cu cardul bancar.

Mulțumim!

Close

Formular inscriere la atelier

Creșterea rezistenței organismului la infecții și virusuri prin acupunctură

Atunci când primăvara începe să își facă simțită prezența, acest lucru se reflectă și asupra organismului uman. La fel ca natura, fiecare persoană intră într-un proces de renaștere. După sezonul de iarnă, când sărbătorile și modificările atmosferice își pun amprenta asupra organismului, primăvara aduce noi încercări. Și, deși primăvara este recunoscută ca fiind un sezon benefic revitalizării organismului, prezența coronavirusului a determinat apariția unor presiuni psihice și ale mediului. Chiar dacă ar fi fost simple viroze, alergii ori afecțiuni ale căilor respiratorii, un organism obosit sau suprasolicitat tot ar fi avut de suferit.

Nefiind suficient de cunoscut acest tip de atac respirator, răspunsul organismului diferă de la persoană la persoană, având reacții uneori neașteptate. De aceea, uneori, tratamentele aplicate sunt ineficiente.

În încercarea de a găsi o rezolvare privind creșterea rezistenței organismului, respectiv menținerea stării de sănătate, un aport deosebit l-a adus în această perioadă acupunctura, lucru dovedit de cazurile rezolvate și publicate de către medicii chinezi (așa cum reiese din World Federation of Acupuncture and Moxibution)

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București