Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.
Apelăm la dumneavoastră cu rugămintea de a da dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.

Având în vedere situația epidemiologică, vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern:
✅ înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
✅ dacă aveți simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră (>37.3 ° C), vă rugăm să anunțați telefonic.
✅ vă rugăm să veniți la programare purtând masca de unică folosință. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul.

✅ înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
✅ la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (2 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
✅ prezentarea la programare se va face fără însoțitori/ aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. De asemenea, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
✅ vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile medicale cu cardul bancar.

Mulțumim!

Close

Formular inscriere la atelier

Beneficiile hidrocolonoterapiei

Hidrocolonoterapia este o procedură non-invazivă şi nedureroasă, ce se realizează cu ajutorul unui tehnologii de ultimă generaţie, cu sscpul de a iriga colonul cu apă mineralizată şi substanţe naturale. Astfel, colonul este curăţat de materii reziduale, toxine, gaze şi paraziţi, oferind ulterior o stare generală de bine.

Așadar, principalele beneficii pe care organismul tău le va resimți chiar după o singură ședință de hidrocolonoterapie sunt:

  • reducerea simptomelor constipației și îmbunătățirea digestiei
  • îmbunătățirea capacității de absorbție a vitaminelor și mineralelor
  • îmbunătățirea capacității de concentrare și creșterea nivelului de energie, contribuind la o stare generală de bine
  • scade riscul de apariție a cancerului de colon

 

Unde poți efectua ședințe de hidrocolonoterapie?

Te așteptăm în București la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă pentru a simți efectele benefice ale terapiei pentru colon. Pentru mai multe detalii, te invităm să ne contactezi la 021.232.98.41 sau să ne scrii la office@veronikilife.ro

 

Text: Dr. Mariana Cioiu,
medic medicină generală, competențe în homeopatie și gemoterapie
practician de hidrocolonoterapie

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București