Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.
Apelăm la dumneavoastră cu rugămintea de a da dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.

Având în vedere situația epidemiologică, vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern:
✅ înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
✅ dacă aveți simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră (>37.3 ° C), vă rugăm să anunțați telefonic.
✅ vă rugăm să veniți la programare purtând masca de unică folosință. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul.

✅ înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
✅ la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (2 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
✅ prezentarea la programare se va face fără însoțitori/ aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. De asemenea, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
✅ vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile medicale cu cardul bancar.

Mulțumim!

Close

Formular inscriere la atelier

Flora intestinală și sistemul imunitar. Modificări de tranzit intestinal. Tratamentul colonului

 

 

Colonul sau intestinul gros este direct implicat în ultimele procese ale digestiei, având un rol important atât în curățarea organismului de materiile de care nu mai are nevoie, cât și în sinteza anumitor vitamine (precum vitamina K și vitamina B7).

 

Colonul este populat cu bacterii ce alcătuiesc flora intestinală. Flora intestinală are o influenţă majoră în procesul de digestie şi de asimilare a nutrienţilor, dar și un rolul important asupra sistemului imunitar. Așadar, flora intestinală are un dublu rol:

  contribuie în mod esenţial la imunizarea organismului,
  creează un scut de protecţie împotriva diferitelor afecţiuni care pot apărea ca urmare a scăderii imunităţii.

 

Modificările de tranzit intestinal sunt întotdeauna asociate cu boli digestive și fluctuații de greutate. Iar depozitele de toxine cauzează daune ireparabile colonului, determinând apariția unor afecțiuni precum:

o   inflamațiilor la nivelul tractului respirator superior
o   inflamațiilor la nivelul tractului gastro-intestinal
o   gastritei
o   ulcerului de stomac
o   ulcerului duodenal
o   colitei
o   afecțiunilor aparatului urinar
o   infecțiilor renale

 

Cum ne putem da seama că intestinul nostru este plin și acumulează toxine?

  • Constipație frecventă
  • Metabolism greoi
  • Greutate excesivă sau insuficientă
  • Apariția / existența unor boli de rinichi sau de ficat
  • Afecțiuni ale pielii, părului și/sau unghiilor
  • Apariția artritei

 

Hidrocolonoterapia este o procedură non-invazivă şi nedureroasă, ce se realizează cu ajutorul unui tehnologii de ultimă generaţie, cu rolul de a iriga colonul cu apă mineralizată şi substanţe naturale. Astfel, colonul este curăţat de materii reziduale, toxine, gaze şi paraziţi, oferind o stare generală de bine, cu multiple beneficii asupra organismului.

 

Iată câteva dintre beneficiile terapiei pe care le vei resimți:

  Creșterea vitalității
  Normalizarea greutății

De asemenea, procedura de hidrocolonoterapie joacă un rol deosebit în regenerarea florei intestinale și reglarea metabolismului.

 

Unde pot efectua ședințe de hidrocolonoterapie?

Te așteptăm în București la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă pentru a simți efectele benefice ale terapiei pentru colon. Pentru programări, te invităm să ne contactezi la 021.232.98.41 sau să ne scrii la office@veronikilife.ro

 

Text: Dr. Mariana Cioiu,
medic medicină generală, competențe în homeopatie și gemoterapie
practician de hidrocolonoterapie

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București