Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.
Apelăm la dumneavoastră cu rugămintea de a da dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.

Având în vedere situația epidemiologică, vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern:
✅ înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
✅ dacă aveți simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră (>37.3 ° C), vă rugăm să anunțați telefonic.
✅ vă rugăm să veniți la programare purtând masca de unică folosință. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul.

✅ înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
✅ la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (2 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
✅ prezentarea la programare se va face fără însoțitori/ aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. De asemenea, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
✅ vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile medicale cu cardul bancar.

Mulțumim!

Close

Formular inscriere la atelier

Medicina integrativă - abordarea personalizată, holistică a pacientului

 

Din ce în ce mai mulți pacienți caută soluții de tratament cât mai puțin agresive / nocive pentru organism, dar care să (re)stabilească echilibrul și să (re)dea o stare generală de bine.

Dacă și tu ești în căutare de soluții naturale, minim invazive, dar cu beneficii considerabile pentru organism și pentru o stare generală de bine, atunci trebuie să știi că vei găsi această abordare medicală în cadrul clinicii noastre.

Medicii noștri au experiență atât în medicina clasică (alopată), cât și în medicina complementară și vor elabora pentru tine un plan holistic personalizat.

 

Ce presupune o abordare holistică și de ce ne este utilă?

Cu ajutorul abordării holistice putem atinge o stare de sănătate prin dobândirea unui echilibru pe toate planurile: corp, minte, emoții, spirit.

Suntem obișnuiți ca atunci când ne îmbolnăvim să ne concentrăm atenția, în mod firesc, asupra tratamentului organului bolnav. Însă, boala este mai mult decât un dezechilibru de natură chimică sau la o perturbare pe nivel celular. Ea începe cu mult înainte să se manifeste în corpul fizic, acționând în primă instanță la nivel psihic și emoțional. Din acest motiv, în medicina holistică accentul se pune atât procesul de îmbolnăvire, cât și cel de vindecare, iar întregul organism trebuie înțeles în ansamblul său, ca un întreg.

 

Cui se adresează consultația de medicină integrativă?

Un consult de medicină integrativă este util oricărei persoane (adult / copil) care necesită sau dorește un plan de tratament personalizat și detaliat. Cel mai adesea, în clinica noastră există solicitări de la pacienți care prezintă o varietate de simptome și afecțiuni medicale, care doresc să înțeleagă mai bine starea lor de sănătate și să primească un plan de tratament unitar. Câteva exemple dintre cele mai frecvente condiții medicale sau simptome pe care le menționează pacienții atunci când solicită consult de medicină integrativă sunt:

-          Dureri cronice (cu manifestare de peste 3-6 luni)

-          Afecțiuni autoimune (precum lupus, psoriazis)

-          Sindromul de oboseală cronică

-          Fibroame uterine

-          Infertilitate

-          Menopauză

-          Sindrom premenstrual

-          Endometrioză

-          Fibromialgie

-          Afecțiuni gastrointestinale (inclusiv infecții recurente cu Helicobacter Pylori, rezistent la antibiotice)

-          Cancer

 

Cum pot obține o programare la consult de medicină integrativă?

Te invităm să ne contactezi la 021.232.98.41 sau să ne scrii la office@veronikilife.ro. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. 

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București