Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.
Apelăm la dumneavoastră cu rugămintea de a da dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.

Având în vedere situația epidemiologică, vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern:
✅ înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
✅ dacă aveți simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră (>37.3 ° C), vă rugăm să anunțați telefonic.
✅ vă rugăm să veniți la programare purtând masca de unică folosință. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul.

✅ înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
✅ la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (2 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
✅ prezentarea la programare se va face fără însoțitori/ aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. De asemenea, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
✅ vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile medicale cu cardul bancar.

Mulțumim!

Close

Formular inscriere la atelier

Obezitatea - implicații și recomandări

 

 

Obezitatea a luat, în ultimii ani, forma unei epidemii, ca urmare a consumului crescut de făinoase, dulciuri și alimente procesate. Aceste produse, specifice alimentației occidentale, bogate în calorii și sărace în nutrienți, produc suferință la nivel celular determinând apariția unor boli grave, cronice, precum: Diabet zaharat, Boală cardiacă ischemică, HTA, Accident vascular, Cancer etc, afecțiuni ce reprezintă principalele cauze ale mortalității, atât la nivel mondial, cât și în România.

Obezitatea este asociată și cu deprimarea severă a sistemului imunitar, persoanele din această categorie dezvoltând forme grave de infecție la agenți patogeni comuni, ajungând la forme incompatibile cu viața în cazul unor banale viroze sezoniere. Așadar, expunerea la virusuri agresive, așa cum este cel cu care ne confruntăm în această perioadă, contribuie la creșterea ratei de mortalitate într-un timp foarte scurt în rândul persoanelor cu obezitate.

OMS preconizează că în lipsa măsurilor drastice de prevenție și tratament, în 2025, peste 50% din populația lumii va fi obeză. Alarmant este și faptul că obezitatea în rândul preșcolarilor înregistrează o creștere accelerată.

În condițiile în care rafturile magazinelor sunt pline cu alimente ce nocive pentru organism, este limpede că starea noastră de sănătate depinde de alegerile pe care le facem zi de zi.

Riscurile severe cu care se confruntă zi de zi o persoană cu obezitate pot fi scăzute semnificativ cu ajutorul unui plan personalizat de alimentație, realizat în funcție de rezultatele analizelor de sânge. Planul este conceput astfel încât se poate slăbi sănătos și rapid, 10... 20... 40 kg, cu alimente, fără prafuri sau chimicale, fără înfometare sau devitalizare.

O alimentație corectă, echilibrată asigură celulelor noastre toți nutrienții necesari unei bune desfășurări a tuturor proceselor fizilogice. Astfel, calitatea vieții și speranța de viață cresc simțitor. Mai mult decât atât, vom reprezenta un exemplu de urmat pentru copiii noștri. Atunci când celulele sunt sănătoase, organismul este fericit, iar noi ne putem bucura de viață.

Alegeri inspirate pentru o viață împlinită vă doresc!

 

Unde pot obține planul personalizat de nutriție? 

Te așteptăm în București, la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă pentru a descoperi beneficiile planului personalizat de nutriție Metabolic Balance. Pentru mai multe detalii și programări, te invităm să ne contactezi la 021.232.98.41 sau să ne scrii la office@veronikilife.ro.

 

Text: Dr. Diana Surdeanu
Competențe în api-fito-aromaterapie, Gemoterapie, Homeopatie
Nutriționist, consilier Metabolic Balance

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București