Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.
Apelăm la dumneavoastră cu rugămintea de a da dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.

Având în vedere situația epidemiologică, vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern:
✅ înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
✅ dacă aveți simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră (>37.3 ° C), vă rugăm să anunțați telefonic.
✅ vă rugăm să veniți la programare purtând masca de unică folosință. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul.

✅ înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
✅ la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (2 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
✅ prezentarea la programare se va face fără însoțitori/ aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. De asemenea, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
✅ vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile medicale cu cardul bancar.

Mulțumim!

Close

Formular inscriere la atelier

Ozonoterapia și rolul ei în practica medicală

 

Cu toții vrem să știm sau ar trebui să cunoaștem care sunt beneficiile unui lucru, a unei activități ori a unui factor ce ne înconjoară. Cu atât mai mult dacă are o influență directă asupra sănătății noastre, dacă este un serviciu medical, o terapie sau o investigație medicală, situație în care căutăm cât mai multe informații și validări științifice ori feedback-uri de la cei apropiați nouă.

Așadar, trebuie să știi că ozonoterapia și-a dovedit eficiența în afecțiuni precum:Ozonoterapie Bucuresti VERONIKI Life
·       boli infecțioase, hepatite virale B, C, infecții herpetice, acnee, micoze, parazitoze, alte infecții bacteriene sau virale
·       reumatologie: artrită reumatoidă, lupus, sclerodermie, sindrom Sjogren, diferite artroze
·       ortopedie: necroză aseptică de cap femural, hernii de disc, sindrom de tunel carpian, artroze
·       neurologie: scleroză multiplă, boala Parkinson, scleroză laterală amiotrofică, pareze, sechele AVC
·       gastroenterologie: boala Crohn, rectocolită ulcerohemoragică, gastrită cu Helicobacter pylori, hepatite
·       dermatologie, cosmetică: ulcere periferice, psoriazis, acnee, micoze, herpes, eczeme, riduri, celulită, vergeturi, varice
·       oncologie: creșterea calității vieții, creșterea eficacității radioterapiei și chimioterapiei cu reducerea efectelor secundare, încetinirea proliferării tumorale
·       angiologie: arteriopatia obliterantă, stenoze vasculare, micro- și macroangiopatia diabetică

 

Dar hai să revenim la definiția ozonului și la utilitatea acestuia în practica terapeutică!

Fiecare dintre noi a auzit despre ozon, de la cei mai vârstnici până la cei mai mici. Unii știu că este un gaz prezent în straturile atmosferei și că ne protejează de radiațiile ultraviolete, alții știu că este prezent în cantități ceva mai mari la munte, în zona pădurilor cu brazi, a cascadelor sau înaintea furtunilor, având un miros specific. Cu toate acestea, încă sunt puțini cei care știu că ozonul poate fi folosit cu succes în tratamentul multor afecțiuni, ca terapie în medicina complementară. Mai multe informații despre ozonoterapie vei găsi aici.

 

Unde pot efectua tratament de ozonoterapie?

Te așteptăm în București, la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă pentru a simți efectele benefice ale terapiei cu ozon. Pentru mai multe detalii, te invităm să ne contactezi la 021.232.98.41 sau să ne scrii la office@veronikilife.ro.

 

Text: Dr. Adrian Alecu, Coordonator Medical Veroniki Life
medic primar medicină internă, asistent universitar UMF Târgu-Mureș,
formator în homeopatie și gemoterapie, experiență în ozonoterapie

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București