Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Formular inscriere la atelier

Program nutrițional personalizat pentru reglarea metabolismului și a greutății corporale

 

La VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă poți accesa un program nutrițional conceput special pentru reglarea metabolismului și a greutăţii corporale, program realizat de către medici și oameni de știință din domeniul nutriției.

Acest program este special conceput pentru a îți crea un stil sănătos de viață prin alimentație, generând un profil de nutriție sănătos, total echilibrat și personalizat. Baza este constituită de planul tău personal de nutriţie, realizat în funcție de datele actuale de laborator și de informațiile personale legate de sănătate. 

 

Cum acționează acest program nutrițional?

Planul tău individual de nutriție va contribui la restabilirea echilibrului metabolic între “chimia” organismului tău și “chimia” alimentară potrivită. Astfel, alimentația ta va cuprinde alimente și minerale sănătoase și indispensabile organismului tau, dar vei consuma într-o mai mare măsură acele alimente necesare organismului tău, pentru o reechilibrare a metabolismului. Planul tău de alimentația ia în considerare situaţia particulară a organismului tău, fiind realizat exclusiv pe baza datelor dumneavoastră personale (inclusiv a rezultatelor obținute în urma analizelor de sânge).

Scopul planului personalizat de nutriție este reechilibrarea metabolismului și reglarea greutății corporale. Pentru a-ți atinge obiectivul stabilit, fără dificultăți și într-un timp rezonabil, vei fi susținut de către medici - consilieri specializați și certificați în acest scop.

Cum pot slăbi cu ajutorul acestui program nutrițional?

Planul de nutriție special conceput pentru tine și organismul tău, îți va indica toate alimentele sănătoase de care ai nevoie. Alimentele sunt selectate în funcție de modul în care acestea acționează asupra echilibrului tău hormonal. Astfel, se stimulează metabolismul sănătos, prin eliberarea unei secreții adevate (în limite normale) de insulină. Cu ajutorul principiilor alimentare ale acestui program și a modalităților simple de preparare a alimentelor, îți vei normaliza ușor și pe termen lung greutatea și întări echilibrul hormonal.

Îmi pot îmbunătăți sănătatea prin acest program nutrițional?

Bineînțeles! Reechilibrarea pe termen lung a organismului în urma unei alimentaţii sănătoase şi echilibrate, în special în combinație cu un exerciţiu fizic adecvat, previne bolile cunoscute ale civilizaţiei. Restabilirea unui echilibru alimentar natural duce la restabilirea greutății corporale normale și a unui echilibru natural al organismului.

Totodată îți vei îmbunătăți performanţa fizică, capacitatea de concentrare şi tonusul energetic. Vei reuși să dormi mai bine, să te odihnești, ceea ce contribuie la creșterea forţelor fizice şi psihice, emanând vitalitate și prospețime. Acest program nutrițional te ajută să pierzi din grăsimea corporală, fără a pierde însă masa musculară sau ţesut conjunctiv. Pielea rămâne fermă şi netedă.

 

Unde pot urma programul nutrițional personalizat?

Te așteptăm în București, la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă pentru a simți efectele benefice ale unui stil de alimentație sănătos și personalizat. Pentru mai multe detalii, te invităm să ne contactezi la 021.232.98.41 sau să ne scrii la office@veronikilife.ro

 

Text: Dr. Ion Niculăescu
medic medicină generală,
consilier și trainer internațional Metabolic Balance

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București