Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.
Apelăm la dumneavoastră cu rugămintea de a da dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.

Având în vedere situația epidemiologică, vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern:
✅ înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
✅ dacă aveți simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră (>37.3 ° C), vă rugăm să anunțați telefonic.
✅ vă rugăm să veniți la programare purtând masca de unică folosință. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul.

✅ înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
✅ la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (2 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
✅ prezentarea la programare se va face fără însoțitori/ aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. De asemenea, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
✅ vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile medicale cu cardul bancar.

Mulțumim!

Close

Formular inscriere la atelier

Psihoterapia integrativă

 

Psihoterapia integrativă înglobează diferite forme de psihoterapie și o varietate de instrumente specifice fiecărei abordări terapeutice. Astfel, psihoterapeutul integrativ poate utiliza tehnici și metode având la dispoziție o paletă largă, cu scopul de a personaliza terapia clientului.

Bazele psihoterapiei integrative au fost puse pornind de la premisa că fiecare individ este unic, iar tehnicile trebuie ajustate în funcție de profilul pacientului, în funcție de nevoile și situațiile cu care se confruntă.

 

Beneficii ale psihoterapiei integrative

Psihoterapeutul integrativ te ghida astfel încât să identifici factorii sau acțiunile care ți-au atras anumite situații de viață. Totodată, veți defini împreună o abordare personalizată care să te ajute în gestionarea diferitelor stări sufletești într-o manieră simplă și eficientă. Și, cel mai important, contribuie la dezvoltarea ta în toate domeniile de interes ale vieții.

Psihoterapia integrativă este cheia către dezvoltarea și integrarea sinelui, în mod armonios. În timpul ședințelor de psihoterapie integrativă sunt identificate atât sentimente, gânduri și emoții, cât și informații referitoare la starea de bine, ori aptitudinile sociale dobândite. Fiind o terapie holistică, psihoterapia integrativă ia în considerare tot ce poate avea influență la nivel mental, emoțional sau fizic.

 

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București