Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Formular inscriere la atelier

Psihoterapia integrativă

 

Psihoterapia integrativă înglobează diferite forme de psihoterapie și o varietate de instrumente specifice fiecărei abordări terapeutice. Astfel, psihoterapeutul integrativ poate utiliza tehnici și metode având la dispoziție o paletă largă, cu scopul de a personaliza terapia clientului.

Bazele psihoterapiei integrative au fost puse pornind de la premisa că fiecare individ este unic, iar tehnicile trebuie ajustate în funcție de profilul pacientului, în funcție de nevoile și situațiile cu care se confruntă.

 

Beneficii ale psihoterapiei integrative

Psihoterapeutul integrativ te ghida astfel încât să identifici factorii sau acțiunile care ți-au atras anumite situații de viață. Totodată, veți defini împreună o abordare personalizată care să te ajute în gestionarea diferitelor stări sufletești într-o manieră simplă și eficientă. Și, cel mai important, contribuie la dezvoltarea ta în toate domeniile de interes ale vieții.

Psihoterapia integrativă este cheia către dezvoltarea și integrarea sinelui, în mod armonios. În timpul ședințelor de psihoterapie integrativă sunt identificate atât sentimente, gânduri și emoții, cât și informații referitoare la starea de bine, ori aptitudinile sociale dobândite. Fiind o terapie holistică, psihoterapia integrativă ia în considerare tot ce poate avea influență la nivel mental, emoțional sau fizic.

 

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București