Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.
Apelăm la dumneavoastră cu rugămintea de a da dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.

Având în vedere situația epidemiologică, vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern:
✅ înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
✅ dacă aveți simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră (>37.3 ° C), vă rugăm să anunțați telefonic.
✅ vă rugăm să veniți la programare purtând masca de unică folosință. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul.

✅ înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
✅ la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (2 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
✅ prezentarea la programare se va face fără însoțitori/ aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. De asemenea, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
✅ vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile medicale cu cardul bancar.

Mulțumim!

Close

Formular inscriere la atelier

Scapă și tu de anxietate și insomnie!

 

 

Tensiunea apărută ca urmare a condițiilor impuse pe durata pandemiei au contribuit la crearea / accentuarea tulburărilor de somn și a stărilor de agitație sau depresie.

Aceste stări de nesiguranță materială și existențială creează adevărate furtuni în stările noastre emoționale, cu implicare directă asupra întregului organism.

Cu sau fără medicație, simțim că ceva ne lipsește, că nu ne regăsim, că ne-am pierdut starea de echilibru interior.acupunctura pentru insomnie, anxietate

Pentru a ne recăpăta acest echilibru, pe lângă o alimentație adecvată, o hidratare corespunzătoare și un somn bun, sprijinul poate veni din partea acupuncturii, fiind dovedit acest fapt de-a lungul deceniilor.

Indiferent că este vorba despre o stare de tensiune, insomnie, atac de panică, depresie, încordare sau agitație, acupunctura îți poate veni în ajutor. Tratamentul prin acupunctură îți va îmbunătăți simțitor starea, chiar de la primele ședințe.

 

Unde pot efectua tratament prin acupunctură?

Te așteptăm în București, la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă pentru a beneficia și tu de rezultatele minuate ale acupuncturii. Pentru mai multe detalii, te invităm să ne contactezi la 021.232.98.41 sau să ne scrii la office@veronikilife.ro.

 

Text: Dr. Zoe Stratulat
medic medicină generală,
competență în acupunctură

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București