Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Formular inscriere la atelier

Scapă și tu de anxietate și insomnie!

 

 

Tensiunea apărută ca urmare a condițiilor impuse pe durata pandemiei au contribuit la crearea / accentuarea tulburărilor de somn și a stărilor de agitație sau depresie.

Aceste stări de nesiguranță materială și existențială creează adevărate furtuni în stările noastre emoționale, cu implicare directă asupra întregului organism.

Cu sau fără medicație, simțim că ceva ne lipsește, că nu ne regăsim, că ne-am pierdut starea de echilibru interior.acupunctura pentru insomnie, anxietate

Pentru a ne recăpăta acest echilibru, pe lângă o alimentație adecvată, o hidratare corespunzătoare și un somn bun, sprijinul poate veni din partea acupuncturii, fiind dovedit acest fapt de-a lungul deceniilor.

Indiferent că este vorba despre o stare de tensiune, insomnie, atac de panică, depresie, încordare sau agitație, acupunctura îți poate veni în ajutor. Tratamentul prin acupunctură îți va îmbunătăți simțitor starea, chiar de la primele ședințe.

 

Unde pot efectua tratament prin acupunctură?

Te așteptăm în București, la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă pentru a beneficia și tu de rezultatele minuate ale acupuncturii. Pentru mai multe detalii, te invităm să ne contactezi la 021.232.98.41 sau să ne scrii la office@veronikilife.ro.

 

Text: Dr. Zoe Stratulat
medic medicină generală,
competență în acupunctură

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București