Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.
Apelăm la dumneavoastră cu rugămintea de a da dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.

Având în vedere situația epidemiologică, vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern:
✅ înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
✅ dacă aveți simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră (>37.3 ° C), vă rugăm să anunțați telefonic.
✅ vă rugăm să veniți la programare purtând masca de unică folosință. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul.

✅ înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
✅ la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (2 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
✅ prezentarea la programare se va face fără însoțitori/ aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. De asemenea, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
✅ vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile medicale cu cardul bancar.

Mulțumim!

Close

Formular inscriere la atelier

Care este utilitatea remediilor în tratarea bolilor infecțioase?

 

 

Tratamentul homeopat oferă un beneficiu de neegalat prin faptul că întărește mecanismele de apărare ale organismului și că nu le suprimă. De altfel, trebuie să știi că medicina homeopată a luat amploare în Europa și în Statele Unite după succesul obținut în tratarea epidemiilor severe de holeră din timpul secolului al 19-lea. Există dovezi care atestă faptul că în anul 1849, medicii homeopați au avut o rată de succes de 97% în tratamentul a peste 1.000 de pacienți bolnavi de holeră, în timp ce aproximativ 50% dintre cei tratați cu medicație de sinteză (alopată) au supraviețuit. boli infectioase homeopatie VERONIKI Life

Homeopatia tratează cu succes infecțiile cu care ne confruntăm în prezent, spre deosebire de tratamentul medicamentos care se dovedește tot mai des ineficient, acesta din urmă generând deseori efecte secundare nedorite ori recidive. Studiile efectuate au dovedit că 70% dintre copiii cu otită medie care au fost tratați cu medicamente de sinteză (alopate) au lichid în ureche după 4 săptămâni de tratament, 50% dintre aceștia având o recidivă în decurs de 3 luni. Alte cercetări semnificative au demonstrat că pacienții care s-au tratat cu antibiotice pentru otită sunt de 2,9 ori mai predispuși în a avea o recidivă. Este bine de știut, însă, că durata de vindecare a unei otite poate fi mai îndelungată atunci când tratamentul se bazează pe remedii homeopate, dacă în trecut s-au administrat antibiotice. Însă rezultatele sunt dintre cele mai bune.

Alte infecții ce pot fi tratate cu succes cu ajutorul homeopatiei sunt: 

  • amigdalita
  • acneea
  • abcesul
  • furunculul
  • urciorul.

De asemenea, simptomele și stările de rău cauzate de bolile copilăriei pot fi ameliorate semnificativ cu ajutorul homeopatiei. 

 

Unde poți efectua o consultație de homeopatie?

Te așteptăm în București, la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă pentru a simți efectele benefice ale homeopatiei. Pentru programări sau mai multe detalii, te invităm să ne contactezi la 021.232.98.41 sau să ne scrii la office@veronikilife.ro

 

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București