Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.
Apelăm la dumneavoastră cu rugămintea de a da dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.

Având în vedere situația epidemiologică, vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern:
✅ înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
✅ dacă aveți simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră (>37.3 ° C), vă rugăm să anunțați telefonic.
✅ vă rugăm să veniți la programare purtând masca de unică folosință. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul.

✅ înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
✅ la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (2 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
✅ prezentarea la programare se va face fără însoțitori/ aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. De asemenea, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
✅ vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile medicale cu cardul bancar.

Mulțumim!

Close

Formular inscriere la atelier

Tratamentul infertilității prin acupunctură

 

Tratament medical complementar, acupunctura presupune inserarea unor ace foarte subțiri în diferite regiuni ale corpului. Tehnica de aplicare a acelor, mărimea, tipul și dimensiunea acelor variază de la acupunctor la acupunctor, atât în Asia, cât și în restul lunii. La VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă este practicată acupunctura tradițională chineză.

Acupunctura este recomandată pentru un spectru larg de afecțiuni, însă în acest articol vom prezenta beneficiile terapiei pentru cazurile de infertilitate. Acupunctura oferă rezultate dintre cele mai bune pentru o serie de condiții ce pot determina apariția infertilității sau care pot influența gradul de infertilitate:

- sindromul ovarelor polichistice

- fibroame

- endometrioză

- rezervă ovariană redusă

- calitate redusă a spermei

Poți urma un tratament prin acupunctură și în situația în care urmezi deja un tratament medicamentos pentru creșterea fertilității. În acest caz, pe lângă sporirea ratei de succes, acupunctura te va ajuta prin reducerea stării de greață și/sau vomă determinate de medicația specifică.

În situația în care dorești să începi un tratament de fertilizare in vitro ori o inseminare intrauterină, îți poți pregăti organismul pentru o asemenea procedură printr-o cură de acupunctură. Aceasta este recomandată a fi efectuată cu aproximativ 3 luni înainte de FIV sau inseminare.

 

Cum va decurge prima vizită la acupuncturist?

Ca orice specialitate medicală, alopată sau complementară, istoricul medical și starea curentă a organismului sunt esențiale pentru stabilirea planului de tratament. În clinica noastră, medicul acupuncturist realizează un diagnostic al pulsului pentru a evalua starea generală, printr-o tehnică aparte. O astfel de evaluare durează aproximativ 30-45 minute și este esențială în elaborarea formulei de tratament. Așa cum probabil știi, în acupunctură sunt utilizate puncte specifice, iar tratarea afecțiunilor se bazează pe obținerea echilibrului energetic al organismului, prin stimularea punctelor de acupunctură ce prezintă deficit sau exces.

Imediat după evaluarea efectuată de medicul acupuncturist, vei putea începe tratamentul. Acele pe care le utilizăm sunt argintate, de unică folosință.

O ședință de acupunctură poate varia între 30 și 60 minute, în funcție de patologia existentă. 

 

Unde pot efectua tratament de acupunctură?

Te așteptăm în București, la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă pentru a simți efectele benefice ale acupuncturii. Pentru mai multe detalii, te invităm să ne contactezi la 021.232.98.41 sau să ne scrii la office@veronikilife.ro.

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București