Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.
Apelăm la dumneavoastră cu rugămintea de a da dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.

Având în vedere situația epidemiologică, vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern:
✅ înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
✅ dacă aveți simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră (>37.3 ° C), vă rugăm să anunțați telefonic.
✅ vă rugăm să veniți la programare purtând masca de unică folosință. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul.

✅ înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
✅ la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (2 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
✅ prezentarea la programare se va face fără însoțitori/ aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. De asemenea, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
✅ vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile medicale cu cardul bancar.

Mulțumim!

Close

Formular inscriere la atelier

Yoga terapeutică

 

Cursul de yoga terapeutică desfășurat în incinta Clinicii VERONIKI Life are ca scop inițierea unui proces de dezvoltare personală și de menținere sau redobândire a unei stări de sănătate foarte bună prin practicarea diverselor tehnici de yoga: posturi corporale, exerciții de respirație, exerciții de concentrare, meditație.

Prin acest curs vom învăța să ne percepem și să ne înțelegem propria ființă, nu doar la nivel fizic și energetic, ci și la nivel mai profund: psiho-emoțional, mental, supramental și spiritual.

Beneficiile cursului de yoga terapeutică:

✓ Învățăm să ne protejăm față de efectele stresului zilnic, inclusiv să ne gestionăm gândurile și emoțiile mai puțin plăcute, reducând astfel efectele ce conduc către dezechilibru la nivel psiho-emoțional și fizic.
✓ Gestionarea eficientă a sarcinilor cotidiene și a interacțiunii cu cei din jurul nostru.
✓ Îmbunătățirea sau redobândirea stării de sănătate: este dovedit faptul că practicarea constantă a unor sesiuni de yoga contribuie la îmbunătățirea funcțiilor pentru anumite organe, eliminând totodată tensiunile și emoțiile refulate.
✓ Creșterea imunității organismului.
✓ Îmbunătățirea calității somnului și favorizarea capacităților regenerative ale organismului.
✓ Dobândirea unei stări de calm și relaxare; eliminarea stării de agitație interioară.
✓ Îmbunătățirea posturii corporale.
✓ Echilibrarea energetică.

Te invităm să facem mișcare împreună și să fim cu un pas mai aproape de sănătate pentru corp, minte și suflet!
 

Unde pot practica yoga terapeutică?

Te așteptăm în București, la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă pentru a simți efectele benefice ale ședințelor de yoga. Pentru mai multe detalii, te invităm să ne contactezi la 021.232.98.41 sau să ne scrii la office@veronikilife.ro.

 

Text: Maria Magdalena Badea
Instructor Yoga

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București