Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Formular inscriere la atelier

Cardiologie

 

Cardiologia se ocupă cu diagnosticarea bolilor de inimă și ale de vaselor de sânge. Cardiopatia, hipertensiunea arterială, aritmia, ateroscleroza, reumatismul articular acut, varicele și tromboza venoasă profundă sunt doar câteva dintre afecțiunile pe care le tratăm la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă cu multă implicare şi devotament.

Pentru o mai bună diagnosticare, dar și pentru evaluarea stadiului de boala, medicii noștri specialiști recomandă ca, pe lângă consultul cardiologic, să fie efectuate, după caz, o serie de investigații medicale, precum: analize de laborator specifice, explorări funcționale cardiace - electrocardiograma (ECG), test de efort, monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale (TA), oscilometrie, explorări paraclinice specifice - radiografii cardio-pulmonare, ecografii cardiace transtoracice și transesofagiene, ecografii Doppler vascular.

Bolile cardiovasculare nu sunt deloc de neglijat, acestea reprezentând principala cauză a deceselor la nivel mondial, deși de-a lungul ultimelor două decenii rata mortalității cardiovasculare a scăzut în multe țări cu venit ridicat. Putem preveni apariția acestor boli prin efectuarea unor controale periodice de rutină, ori prin monitorizarea constantă a afecțiunilor deja descoperite și prin respectarea unui tratament adecvat.

Cum poți stabili o programare pentru cardiologie?

În situația în care dorești o programare la cardiologie, te așteptăm cu drag în București la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă. Pentru programări, te rugăm să ne contactezi telefonic 021.232.98.41 sau prin e-mail: office@veronikilife.ro.

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București