Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.
Apelăm la dumneavoastră cu rugămintea de a da dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.

Având în vedere situația epidemiologică, vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern:
✅ înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
✅ dacă aveți simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră (>37.3 ° C), vă rugăm să anunțați telefonic.
✅ vă rugăm să veniți la programare purtând masca de unică folosință. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul.

✅ înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
✅ la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (2 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
✅ prezentarea la programare se va face fără însoțitori/ aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. De asemenea, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
✅ vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile medicale cu cardul bancar.

Mulțumim!

Close

Formular inscriere la atelier

Cardiologie

 

Cardiologia se ocupă cu diagnosticarea bolilor de inimă și ale de vaselor de sânge. Cardiopatia, hipertensiunea arterială, aritmia, ateroscleroza, reumatismul articular acut, varicele și tromboza venoasă profundă sunt doar câteva dintre afecțiunile pe care le tratăm la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă cu multă implicare şi devotament.

Pentru o mai bună diagnosticare, dar și pentru evaluarea stadiului de boala, medicii noștri specialiști recomandă ca, pe lângă consultul cardiologic, să fie efectuate, după caz, o serie de investigații medicale, precum: analize de laborator specifice, explorări funcționale cardiace - electrocardiograma (ECG), test de efort, monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale (TA), oscilometrie, explorări paraclinice specifice - radiografii cardio-pulmonare, ecografii cardiace transtoracice și transesofagiene, ecografii Doppler vascular.

Bolile cardiovasculare nu sunt deloc de neglijat, acestea reprezentând principala cauză a deceselor la nivel mondial, deși de-a lungul ultimelor două decenii rata mortalității cardiovasculare a scăzut în multe țări cu venit ridicat. Putem preveni apariția acestor boli prin efectuarea unor controale periodice de rutină, ori prin monitorizarea constantă a afecțiunilor deja descoperite și prin respectarea unui tratament adecvat.

Cum poți stabili o programare pentru cardiologie?

În situația în care dorești o programare la cardiologie, te așteptăm cu drag în București la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă. Pentru programări, te rugăm să ne contactezi telefonic 021.232.98.41 sau prin e-mail: office@veronikilife.ro.

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București