Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Formular inscriere la atelier

Conceptul clinicii

 

Conceptul pe care se bazează Clinica VERONIKI Life este cunoscut sub denumirea de Medicină Integrativă. A fost dezvoltat cu scopul de a aloca timpul necesar medicilor astfel încât aceștia să te asculte și să te cunoască, pentru a putea realiza o diagnosticare corectă și completă, atât din perspectivă clinică și paraclinică, cât și din perspectivă naturopată. Un astfel de consult durează de 2-3 ori mai mult comparativ cu un consult clasic al unui medic specialist/primar.

Medicina integrativă. De ce această abordare și care este rolul ei?

Prin combinarea medicinei clasice cu medicina complementară, vei obține o diagnosticare completă, împreună cu cele mai bune soluții medicale integrate. Acest concept vizează evaluarea și tratarea pacientului în ansamblu, ca pe un întreg, ceea ce permite corelarea optimă a diferitelor simptomatologii și afecțiuni.

Medicina integrativă este utilizată cu succes în statele vestice, în instituții de prestigiu precum Johns Hopkins, Duke Center, MAYO și multe altele, ocupând 50% din activitatea spitaliceasca și de ambulatoriu, fiind unul dintre serviciile medicale ce au contribuit la definirea unui sistem medical de top.

Prin ceea ce facem la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, dorim să aducem un suflu nou sistemului medical privat românesc și să ne aliniem la standardele internaționale în domeniul sănătății. Medicina integrativă este puternic argumentată științific prin prisma faptului că este practicată de medici specialiști și medici primari, cât și prin sinergia creată de cele 2 abordări medicale: medicina alopată și medicina holistică. Medicina integrativă este, așadar, o știință fundamentată și demonstrată, nu o știință empirică.

Serviciile de medicină integrativă pe care le oferim vizează atât orientarea intens preventivă, cât și pe cea de recăpătare a sănătății, în cazurile în care avem de-a face cu afecțiuni medicale. Astfel, la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, vei găsi:

- Planuri individuale pentru combaterea sindromului de oboseală cronică;
- Terapii cognitiv comportamentale;
- Programe paliative pentru îngrijirea bolnavilor de cancer;
- Planuri pentru sindromul fibromialgic;
- Servicii medicale de medicină generală și medicină specializată;
- Sfaturi de medicină naturopată;
- Planuri și terapii pentru afecțiuni gastrice;
- Terapii pentru afecțiuni reumatologice și neurologice;
- Programe de menținere a sănătății pe termen lung;
- Planuri personalizate pentru detoxifiere;
- Planuri individuale de nutriție;
- Planuri pentru îmbunătățirea sistemului imunitar în rândul nou-născuților, a copiilor și a adolescenților;
- Strategii de păstrare a imunității;
- Programe pentru recuperare medicală postoperatorie;
- Recomandări personalizate pentru o viață sănătoasă și echilibrată, fără stres.

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București