Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Formular inscriere la atelier

Denumire curs Lector Data Ora Număr de locuri Dată limită inscriere Locație Înscriere
Dr. Adrian Alecu 25-06-2021 17:00 10 25-06-2021 Veroniki Life - Clinica de Medicina Integrativa
Stresul poate fi responsabil de până la 90% din boli, după cum arată cercetări medicale din ultimii ani. Adevărul este totuși altul: cauza bolilor este reacția la stres, nu stresul în sine.
Este posibil ca unul și același eveniment să producă reacții complet diferite în persoane diferite. Cu ce ne ajută să știm asta? Foarte mult!
Evenimentul stresant nu poate fi influențat în mare parte din cazuri, pentru că aparține exteriorului, însă reacția la evenimentul stresant îți aparține în totalitate și acela este locul în care putem acționa cu mare eficiență. Putem exersa reinterpretarea stresului și putem reînvăța reacția la stres, o putem transforma în mecanism de adaptare sau de rezistență.
 
Tu cum stai cu răspunsul la stres? Știai că există aparate de nivel medical care pot măsura acest lucru?
 
Cum ar fi să înveți tehnici extrem de simple care în câteva minute îți pot modifica răspunsul la stres?
 
Cum ar fi să poți vedea cu ochii tăi cum reacția la stres ți se modifică în mai puțin de un minut?
 
Cum ar fi să existe o metodă pe care să o practici câteva minute pe zi și în 2 luni să îți reduci la jumătate nivelul reacției exagerate la stres?
 
Dr. Adrian Alecu, autorul celei mai vândute cărți românești de ECG (best seller), este primul medic din România cu pregătire în tehnicile Heartmath Institute și îți va transmite detalii despre toate aceste subiecte importante pentru tine vineri, 25 iunie 2021, la ora 17, la Clinica Veroniki Life. Vei avea posibilitatea să te testezi live și să înveți tehnicile simple care îți pot transforma viața.
Nu vrei să ratezi acest eveniment important pentru viața ta așa că ar fi bine să te înscrii acum pentru participare live în clinică. Este un eveniment autentic, bazat pe cunoaștere profundă a naturii umane, dar și pe știință de ultimă oră, care nu conține plasare de produse și care are obiectivul de a te ajuta să fii mai bine, acum și în viitor.
 
Vei dori să ajungi la timp pentru a nu rata nimic din program:
· Rolul, mecanismul si fiziologia stresului
· Tehnici de optimizare a răspunsului la stres
· Autotestare live a nivelului de reacție la stres (fiecare participant se va putea testa pe aparat)
· Aplicare live a tehnicii de optimizare a răspunsului la stres și vizualizare în timp real a răspunsului prin biofeedback
· Întrebări și răspunsuri
 
Conjunctura actuală ne face ca la intrare să fim obligați să te rugăm să folosești masca și să completezi un chestionar epidemiologic. Locurile sunt limitate. Rezervă-ți timp să găsești loc de parcare, să ajungi de la mașină în clinică și să completezi chestionarul. Alocă-ți aproximativ 2 ore pentru acest eveniment. Rezolvă-ți din timp lucrurile în așa fel încât să nu ai nevoie să folosești telefonul mobil în timpul participării. Toate acestea sunt pentru tine.
 
Costul participării: 30 lei / persoană. Plata se va face direct la recepția clinicii. Pentru înscrieri, vă rugăm să completați formularul: https://forms.gle/f4Ce7U6fXhKTndJ28
 
Te aşteptăm cu drag! 
Dr. Gabriela Ion 11-05-2017 17:30 30 11-05-2017 VERONIKI Life
Seminar GRATUIT organizat de VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, coordonat științific de Dr. Gabriela Ion, medic primar pediatrie, cu experiență în imunonutriție și tratamentul bolilor imune, competențe în ecografie, nefrologie pediatrică și homeopatie clinică, Șef lucrări UMF "Carol Davila" București, Doctor în medicină
Un studiu efectuat de către Dr. Ion, având ca subiecți 100 copii, pacienți ai dânsei, relevă faptul că pe locul doi în topul alimentelor ce au determinat o alergie alimentară întârziată se află laptele de vacă (75%).
Dar hai să facem o mică introducere și să vedem cum apar aceste alergii alimentare: „Anticorpii IgG se ataşează la proteinele alimentare, formând aşa-numitele complexe imune. Acestea se depun în diverse ţesuturi, pentru a fi mai apoi distruse de celule speciale. Astfel, în organism se elibereză radicali liberi agresivi și alte substanțe care pot produce leziuni celulare și reacții inflamatorii locale. Iar rezultatul este apariția unei inflamaţii cronice. Deci, alergiile întârziate pot fi una dintre cauzele bolilor cronice. Inclusiv copiii pot să dezvolte alergii întârziate, indiferent de vârstă”, explică Dr. Gabriela Ion, medic primar pediatru.
În cazul copiilor, cele mai des întâlnite afecţiuni ce ar putea avea la bază alergii alimentare IgG mediate sunt cele de tub digestiv. Sunt foarte frecvente durerile abdominale recurente, dar pot să apară şi sindroame gastroesofagiene, boli inflamatorii intestinale, sindroame de malabsorbţie. Alergiile întârziate pot sta şi la baza unor patologii extradigestive, precum urticarie cronică, tuse cronică, astm, wheezing recurent, obezitate şi diferite alte afecţiuni în care este implicată componenta imună.
Vino joi, 11 mai 2017, începând cu ora 17:30 să afli de la Dr. Gabriela Ion mai multe detalii despre alergia la lactate, astfel încât să poți recunoaște mai ușor simptomele și să poți găsi o soluție de tratament pentru copilul sau familia ta. Alege să te informezi din surse sigure, cu expertiză în domeniu, pentru un stil de viață sănătos!
Grăbește-te! Numărul de locuri la acest seminar este limitat.
Toți participanții primesc un tichet de reducere în valoare de 50 lei pentru un consult la Dr. Gabriela Ion, la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, valabil până pe data de 30.6.2017.
IMPORTANT!
• Locurile se ocupă în ordinea înscrierii.
• În cadrul acestui eveniment sunt oferite informații practice pentru gestionarea temporară a unor situații legate de afectarea sănătății până în momentul în care este posibilă prezentarea la medic, fără a fi un înlocuitor al consultației medicale. Pentru orice probleme de sănătate adresați-vă medicului curant.
Dr. Iulia Panțuru 22-02-2017 17:30 30 22-02-2017 Clinica VERONIKI Life
Seminar GRATUIT organizat de VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, coordonat științific de Dr. Iulia Panțuru, medic specialist dermatologie și estetică medicală, cu experiență în dermatologie pediatrică, dermatoscopie, chirurgie dermatologică, chirurgie oncologică, competențe în ozonoterapie și medicină estetică naturală, Doctorand UMF "Carol Davila" București.
Pielea, cel mai vizibil și cel mai mare organ al corpului uman, ne poate periclita sănătatea și afecta din punct de vedere estetic.
De aceea, te invităm să afli cum ozonoterapia îți poate oferi rezultate vizibile în timp relativ scurt, reducând inflamațiile și durerile cauzate de afecțiuni ale pielii precum:
 • ulcere cornice de gambă ,
 • picior diabetic,
 • escare,
 • arsuri,
 • arterite cu necroze cutanate,
 • plăgi infectate cu tendință redusă la vindecare,
 • fistule cutanate,
 • vene dilatate,
 • capilare dilatate la picioare, gambe și /sau coapse,
 • dermatite,
 • psoriasis,
 • micoze,
 • vaginită cronică candidozică ,
 • herpes, zona zoster, 
 • acnee,
 • cicatrici inestetice,
 • keloide,
 • plăgi chirurgicale cu tendință redusă la cicatrizare,
 • veruci profuze și verucoame.
Grăbește-te! Numărul de locuri la acest seminar este limitat. Toți participanții primesc o reducere în valoare de 50 RON pentru prima ședință de autohemoterapie. Tichetul este valabil pentru o singură persoană, nenominal, până la data de 31.3.2017
IMPORTANT!
• Locurile se ocupă în ordinea înscrierii.
• În cadrul acestui eveniment sunt oferite informații practice pentru gestionarea temporară a unor situații legate de afectarea sănătății până în momentul în care este posibilă prezentarea la medic, fără a fi un înlocuitor al consultației medicale. Pentru orice probleme de sănătate adresați-vă medicului curant.
Dr. Mirela Mihăilă 16-02-2017 17:45 30 16-02-2017 Clinica VERONIKI Life
Seminar GRATUIT organizat de VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, coordonat științific de Dr. Mirela Mihăilă, medic medicină generală, competențe în homeopatie clinică.

Ce putem face atunci când noi sau copiii noștri se confruntă cu rinită, bronșită, gripă ori viroză de sezon? Apelăm la antibiotice ori căutăm o soluție mai puțin agresivă pentru organismul deja slăbit?
Ei bine, discuția pe care ți-o propunem împreună cu Dr. Mirela Mihăilă poate deschide noi orizonturi sau clarifica o serie de aspecte și face referire la creșterea/păstrarea imunității cu ajutorul remediilor homeopate.
Homeopatia este o terapie blândă, care acționează în sensul forței naturale de apărare a organismului. Este o terapie care vine în întâmpinarea reacției firești de apărare a organismului. Ea echilibrează și armonizează sănătatea organismului.
Întorcându-ne la virozele sezonului rece, trebuie să știi că putem, cu ajutorul homeopatiei, să facem profilaxie, dar și să tratăm problemele de sănătate care apar.
Este de dorit, pentru a se evita un mare număr de reacții adverse medicamentoase, să începem cu „armele blânde" („la medicine douce") și, dacă evoluția bolii impune, să trecem sau să completăm cu alternative terapeutice "mai dure" (medicația de sinteză).
Toți participanții primesc o reducere în valoare de 25 RON pentru un consult de homeopatie. Tichetul este valabil pentru o singură persoană, nenominal, până la data de 31.3.2017

IMPORTANT!
• Locurile se ocupă în ordinea înscrierii.
• În cadrul acestui eveniment sunt oferite informații practice pentru gestionarea temporară a unor situații legate de afectarea sănătății până în momentul în care este posibilă prezentarea la medic, fără a fi un înlocuitor al consultației medicale. Pentru orice probleme de sănătate adresați-vă medicului curant.
Dr. Manuela Udrea & Ing. Lili Crăciunoiu 11-02-2017 12:00 30 11-02-2017 Clinica VERONIKI Life
Seminar GRATUIT organizat de VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, coordonat științific de Dr. Manuela Udrea și terapeut Ing. Liliana Crăciunoiu, ambele cu experiență în medicină cuantică și bioenergie
Vino sâmbătă, 4 februarie 2017, începând cu ora 12 să afli:
- noțiuni introductive despre diagnoza prin biorezonanță: câmp, biocâmp, structura câmpului energetic, interacțiunea cu corpul fizic;
- de ce este necesară această investigație și cum se corelează cu analizele medicale alopate;
- cum trebuie să mă pregătesc înainte de prima ședință de biorezonanță;
- ce informații voi primi la o astfel de consultație;
- cum se realizează corelarea informațiilor la biodiagnoză;
- pe ce paliere de diagnosticare energetică este utilă;
- cum trebuie să mă pregătesc între ședințele terapeutice de biorezonanță.
Grăbește-te! Numărul de locuri la acest seminar este limitat.
Toți participanții primesc un tichet de reducere în valoare de 50 RON pentru o diagnoză prin biorezonanță la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă. Valabilitatea tichetului: 31.3.2017

IMPORTANT!
• Locurile se ocupă în ordinea înscrierilor.
• În cadrul acestui eveniment sunt oferite informații practice pentru gestionarea temporară a unor situații legate de afectarea sănătății până în momentul în care este posibilă prezentarea la medic, fără a fi un înlocuitor al consultației medicale. Pentru orice probleme de sănătate adresați-vă medicului curant.
Dr. Ion Niculăescu 07-02-2017 18:00 30 07-02-2017 Clinica VERONIKI Life
Seminar GRATUIT organizat de VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, coordonat științific de Dr. Ion Niculăescu , expert în nutriție, trainer internațional Metabolic Balance.
Greutatea ideală - un obiectiv dificil de atins? Ei bine, nu! Iată că se pot obține rezultate foarte bune, dacă respectăm câteva principii de bază, optând pentru o alimentație echilibrată.
Vino marți, 7 februarie 2017, începând cu orele 18 să afli cum poți adopta un stil sănătos de viață, pornind de la o alimentație echilibrată!
Iar dacă problema greutății există (fie obezitate/supraponderabilitate, fie deficit de greutate) și este corelată cu alte afecțiuni medicale (hipertensiune arterială, diabet, gută, colesterol, osteoporoză, boli dermatologice, alergii, boli ale aparatului osteoarticular ș.a.), atunci cu atât mai mult îți recomandăm acest seminar. Controlul greutății bazat pe o alimentație corectă va contribui la îmbunătățirea sănătății tale.
Principiile alimentare ce îți vor fi împărtășite de către Dr. Niculăescu sunt diferite de o cură de slăbire sau dietă, întregul concept fiind, de fapt, bazat pe un stil de viață sănătos pe care îl poți oferi organismului tău.
Grăbește-te! Numărul de locuri la acest seminar este limitat.
Toți participanții primesc o evaluare gratuită a stării de sănătate pe baza greutății corporale. În urma evaluării, vei afla:
- valorile absolute și procentuale ale elementelor structurale ale organismului (mușchi, oase, țesut adipos, apă);
- nivelul indicelui de masă corporală;
- nivelul de grăsime viscerală;
- vârsta metabolică.

IMPORTANT!
• Locurile se ocupă în ordinea înscrierilor.
• În cadrul acestui eveniment sunt oferite informații practice pentru gestionarea temporară a unor situații legate de afectarea sănătății până în momentul în care este posibilă prezentarea la medic, fără a fi un înlocuitor al consultației medicale. Pentru orice probleme de sănătate adresați-vă medicului curant.
Dr. Adriana Jicman 01-02-2017 17:30 30 01-02-2017 Clinica VERONIKI Life
Seminar GRATUIT organizat de VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, coordonat științific de Dr. Adriana Jicman, medic primar medicină sportivă, medic specialist recuperare medicină fizică și balneologie, competențe în terapie cranio-sacrală, osteopatie și aromaterapie.


Osteopatia, metodă complementară de tratament, devine tot mai populară printre cei care ne confruntăm cu probleme și dureri de spate sau de coloană (și nu numai!). Majoritatea petrece tot mai mult timp stând în poziții incorecte în mod continuu, iar suferințele nu întârzie să apară. Statisticile relevă faptul că 7 din 10 adulți care petrec mai mult de 6 ore pe zi la birou suferă de o serie de afecțiuni.
Vino la seminar să afli cum tehnicile specifice osteopatiei sunt o reală soluție, cum îți poți recăpăta mobilitatea și reduce durerea fără tratament medicamentos, dar și fără proceduri riscante sau invazive.

Osteopatia este indicată în tratamentul afecțiunilor:
- aparatului locomotor;
- aparatului respirator;
- aparatului digestiv;
- aparatului uro-genital;
- amețelilor și durerilor de cap.

Grăbește-te! Numărul de locuri la acest seminar este limitat.

Toți participanții primesc un tichet de reducere în valoare de 50 lei pentru o ședință de terapie cranio-sacrală / osteopatie efectuată la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, valabil până pe data de 28.2.2017.


IMPORTANT!
• Locurile se ocupă în ordinea înscrierii.
• În cadrul acestui eveniment sunt oferite informații practice pentru gestionarea temporară a unor situații legate de afectarea sănătății până în momentul în care este posibilă prezentarea la medic, fără a fi un înlocuitor al consultației medicale. Pentru orice probleme de sănătate, adresează-te medicului curant.
Dr. Mariana Cioiu 26-01-2017 18:00 30 26-01-2017 Clinica VERONIKI Life
Seminar GRATUIT organizat de VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, coordonat științific de Dr. Mariana Cioiu, medic medicină de familie / medicină generală, competențe în homeopatie clinică, gemoterapie, practician de hidrocolonoterapie.

După mesele copioase de sărbători, ne simțim corpul greoi și balonat, cel mai adesea.
Ce poți face pentru a-ți recăpăta energia/vitalitatea cu un minim de efort, dar și fără a urma un regim alimentar drastic?
Dr. Mariana Cioiu îți oferă câteva sfaturi practice și corecte din punct de vedere medical, astfel încât organismul tău să își recapete funcțiile normale și să se mențină sănătos cât mai mult timp.

Grăbește-te! Numărul de locuri la acest seminar este limitat.
Toți participanții primesc un tichet de reducere în valoare de 100 lei pentru o ședință de hidrocolonoterapie efectuată la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, valabil până pe data de 28.2.2017.

IMPORTANT!
• Locurile se ocupă în ordinea înscrierii.
• În cadrul acestui eveniment sunt oferite informații practice pentru gestionarea temporară a unor situații legate de afectarea sănătății până în momentul în care este posibilă prezentarea la medic, fără a fi un înlocuitor al consultației medicale. Pentru orice probleme de sănătate adresați-vă medicului curant.
Dr. Gabriela Ion 19-01-2017 17:30 30 19-01-2017 Clinica VERONIKI Life
Seminar GRATUIT organizat de VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, coordonat științific de Dr. Gabriela Ion, medic primar pediatrie, cu experiență în imunonutriție și tratamentul bolilor imune, competențe în ecografie, nefrologie pediatrică și homeopatie clinică, Șef lucrări UMF "Carol Davila" București, Doctor în medicină
„Anticorpii IgG se ataşează la proteinele alimentare, formând aşa-numitele complexe imune. Acestea se depun în diverse ţesuturi, pentru a fi mai apoi distruse de celule speciale. Astfel, în organism se elibereză radicali liberi agresivi și alte substanțe care pot produce leziuni celulare și reacții inflamatorii locale. Iar rezultatul este apariția unei inflamaţii cronice. Deci, alergiile întârziate pot fi una dintre cauzele bolilor cronice. Inclusiv copiii pot să dezvolte alergii întârziate, indiferent de vârstă”, explică Dr. Gabriela Ion, medic primar pediatru.
În cazul copiilor, cele mai des întâlnite afecţiuni ce ar putea avea la bază alergii alimentare IgG mediate sunt cele de tub digestiv. Sunt foarte frecvente durerile abdominale recurente, dar pot să apară şi sindroame gastroesofagiene, boli inflamatorii intestinale, sindroame de malabsorbţie. Alergiile întârziate pot sta şi la baza unor patologii extradigestive, precum urticarie cronică, tuse cronică, astm, wheezing recurent, obezitate şi diferite alte afecţiuni în care este implicată componenta imună.
Grăbește-te! Numărul de locuri la acest seminar este limitat.
Toți participanții primesc un tichet de reducere în valoare de 50 lei pentru un consult la Dr. Gabriela Ion, la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, valabil până pe data de 28.2.2017.

IMPORTANT!
• Locurile se ocupă în ordinea înscrierii.
• În cadrul acestui eveniment sunt oferite informații practice pentru gestionarea temporară a unor situații legate de afectarea sănătății până în momentul în care este posibilă prezentarea la medic, fără a fi un înlocuitor al consultației medicale. Pentru orice probleme de sănătate adresați-vă medicului curant.
Dr. Iulia PANȚURU 13-07-2016 18:30 30 13-07-2016 Clinica VERONIKI Life
În cadrul seminarului de îngrijire a pielii, împreuna cu Dr. Iulia Panțuru, medic specialist dermatologie și estetică medicală, vom clarifica aspecte precum:
 • efectele radiațiilor ultraviolete asupra diverselor fototipuri de piele;
 • beneficiile și riscurile expunerii la soare;
 • ce este, de fapt, bronzul și care sunt implicațiile lui asupra sănătății pielii;
 • recomandări de protecție solară: cât și cum ne putem proteja de radiațiile solare;
 • metode pentru îngrijirea tenului pe durata verii;
 • proceduri și tehnici naturale de medicină estetică și anti-aging, fără efecte adverse și cu rezultate pe termen îndelungat;
 • sesiune de întrebări
Dr. Ion Niculăescu 30-06-2016 18:30 30 30-06-2016 Clinica Veroniki Life
Expertul în nutriție, Dr. Ion Niculăescu, îți va explica în detaliu o serie de principii alimentare astfel încât la sfârșitul seminarului să poți avea:
 • o mai bună înțelegere a modului de funcționare al metabolismului și organelor implicate;
 • informații despre rolului nutrienților în funcționarea și dezvoltarea organismului;
 • o mai bună înțelegere a riscurilor unei alimentații nepotrivite asupra sănătății;
 • capacitatea de a alege și a asocia inteligent alimentele;
 • însușirea unor modalități optime de pregătire a meselor pentru păstrarea proprietăților nutritive.
Nu uitați că un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație echilibrată, asigură longevitate și o calitate mai bună a vieții. Cu toții merităm să fim sănătoși pe termen lung!
Dr. Adrian ALECU 15-06-2016 18:30 30 15-06-2016 Clinica VERONIKI Life
Ai auzit despre homeopatie? Vino să afli ce reprezintă, care sunt principiile ei și ce beneficii practice îți poate aduce asupra stării de sănătate. Întâlnirea cu homeopatia îți poate oferi o nouă dimensiune a sănătății, fără a implica renunțarea la medicina alopată, însă cu posibilitatea combinării resurselor de care dispun cele două abordări.
Dr. Adrian Alecu va discuta despre:
 • Ce este homeopatia și cum funcționează, care sunt diferențele și avantajele față de medicina alopată?
 • Cum ne poate ajuta homeopatia în diferite situații acute prin remedii homeopatice pe care le putem găsi cu ușurință?
 • Sesiune de întrebări
Denumire curs Data Înscriere
Reacţiile la stres. În căutarea echilibrului 25-06-2021

Lector: Dr. Adrian Alecu
Ora: 17:00
Număr de locuri: 10
Dată limită inscriere: 25-06-2021
Locație: Veroniki Life - Clinica de Medicina Integrativa

Stresul poate fi responsabil de până la 90% din boli, după cum arată cercetări medicale din ultimii ani. Adevărul este totuși altul: cauza bolilor este reacția la stres, nu stresul în sine.
Este posibil ca unul și același eveniment să producă reacții complet diferite în persoane diferite. Cu ce ne ajută să știm asta? Foarte mult!
Evenimentul stresant nu poate fi influențat în mare parte din cazuri, pentru că aparține exteriorului, însă reacția la evenimentul stresant îți aparține în totalitate și acela este locul în care putem acționa cu mare eficiență. Putem exersa reinterpretarea stresului și putem reînvăța reacția la stres, o putem transforma în mecanism de adaptare sau de rezistență.
 
Tu cum stai cu răspunsul la stres? Știai că există aparate de nivel medical care pot măsura acest lucru?
 
Cum ar fi să înveți tehnici extrem de simple care în câteva minute îți pot modifica răspunsul la stres?
 
Cum ar fi să poți vedea cu ochii tăi cum reacția la stres ți se modifică în mai puțin de un minut?
 
Cum ar fi să existe o metodă pe care să o practici câteva minute pe zi și în 2 luni să îți reduci la jumătate nivelul reacției exagerate la stres?
 
Dr. Adrian Alecu, autorul celei mai vândute cărți românești de ECG (best seller), este primul medic din România cu pregătire în tehnicile Heartmath Institute și îți va transmite detalii despre toate aceste subiecte importante pentru tine vineri, 25 iunie 2021, la ora 17, la Clinica Veroniki Life. Vei avea posibilitatea să te testezi live și să înveți tehnicile simple care îți pot transforma viața.
Nu vrei să ratezi acest eveniment important pentru viața ta așa că ar fi bine să te înscrii acum pentru participare live în clinică. Este un eveniment autentic, bazat pe cunoaștere profundă a naturii umane, dar și pe știință de ultimă oră, care nu conține plasare de produse și care are obiectivul de a te ajuta să fii mai bine, acum și în viitor.
 
Vei dori să ajungi la timp pentru a nu rata nimic din program:
· Rolul, mecanismul si fiziologia stresului
· Tehnici de optimizare a răspunsului la stres
· Autotestare live a nivelului de reacție la stres (fiecare participant se va putea testa pe aparat)
· Aplicare live a tehnicii de optimizare a răspunsului la stres și vizualizare în timp real a răspunsului prin biofeedback
· Întrebări și răspunsuri
 
Conjunctura actuală ne face ca la intrare să fim obligați să te rugăm să folosești masca și să completezi un chestionar epidemiologic. Locurile sunt limitate. Rezervă-ți timp să găsești loc de parcare, să ajungi de la mașină în clinică și să completezi chestionarul. Alocă-ți aproximativ 2 ore pentru acest eveniment. Rezolvă-ți din timp lucrurile în așa fel încât să nu ai nevoie să folosești telefonul mobil în timpul participării. Toate acestea sunt pentru tine.
 
Costul participării: 30 lei / persoană. Plata se va face direct la recepția clinicii. Pentru înscrieri, vă rugăm să completați formularul: https://forms.gle/f4Ce7U6fXhKTndJ28
 
Te aşteptăm cu drag! 
Alergiile alimentare la lactate. Cum recunosc dacă mă confrunt cu o alergie alimentară? - ediția a 2-a 11-05-2017

Lector: Dr. Gabriela Ion
Ora: 17:30
Număr de locuri: 30
Dată limită inscriere: 11-05-2017
Locație: VERONIKI Life

Seminar GRATUIT organizat de VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, coordonat științific de Dr. Gabriela Ion, medic primar pediatrie, cu experiență în imunonutriție și tratamentul bolilor imune, competențe în ecografie, nefrologie pediatrică și homeopatie clinică, Șef lucrări UMF "Carol Davila" București, Doctor în medicină
Un studiu efectuat de către Dr. Ion, având ca subiecți 100 copii, pacienți ai dânsei, relevă faptul că pe locul doi în topul alimentelor ce au determinat o alergie alimentară întârziată se află laptele de vacă (75%).
Dar hai să facem o mică introducere și să vedem cum apar aceste alergii alimentare: „Anticorpii IgG se ataşează la proteinele alimentare, formând aşa-numitele complexe imune. Acestea se depun în diverse ţesuturi, pentru a fi mai apoi distruse de celule speciale. Astfel, în organism se elibereză radicali liberi agresivi și alte substanțe care pot produce leziuni celulare și reacții inflamatorii locale. Iar rezultatul este apariția unei inflamaţii cronice. Deci, alergiile întârziate pot fi una dintre cauzele bolilor cronice. Inclusiv copiii pot să dezvolte alergii întârziate, indiferent de vârstă”, explică Dr. Gabriela Ion, medic primar pediatru.
În cazul copiilor, cele mai des întâlnite afecţiuni ce ar putea avea la bază alergii alimentare IgG mediate sunt cele de tub digestiv. Sunt foarte frecvente durerile abdominale recurente, dar pot să apară şi sindroame gastroesofagiene, boli inflamatorii intestinale, sindroame de malabsorbţie. Alergiile întârziate pot sta şi la baza unor patologii extradigestive, precum urticarie cronică, tuse cronică, astm, wheezing recurent, obezitate şi diferite alte afecţiuni în care este implicată componenta imună.
Vino joi, 11 mai 2017, începând cu ora 17:30 să afli de la Dr. Gabriela Ion mai multe detalii despre alergia la lactate, astfel încât să poți recunoaște mai ușor simptomele și să poți găsi o soluție de tratament pentru copilul sau familia ta. Alege să te informezi din surse sigure, cu expertiză în domeniu, pentru un stil de viață sănătos!
Grăbește-te! Numărul de locuri la acest seminar este limitat.
Toți participanții primesc un tichet de reducere în valoare de 50 lei pentru un consult la Dr. Gabriela Ion, la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, valabil până pe data de 30.6.2017.
IMPORTANT!
• Locurile se ocupă în ordinea înscrierii.
• În cadrul acestui eveniment sunt oferite informații practice pentru gestionarea temporară a unor situații legate de afectarea sănătății până în momentul în care este posibilă prezentarea la medic, fără a fi un înlocuitor al consultației medicale. Pentru orice probleme de sănătate adresați-vă medicului curant.
Terapia cu ozon în afecțiunile dermatologice 22-02-2017

Lector: Dr. Iulia Panțuru
Ora: 17:30
Număr de locuri: 30
Dată limită inscriere: 22-02-2017
Locație: Clinica VERONIKI Life

Seminar GRATUIT organizat de VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, coordonat științific de Dr. Iulia Panțuru, medic specialist dermatologie și estetică medicală, cu experiență în dermatologie pediatrică, dermatoscopie, chirurgie dermatologică, chirurgie oncologică, competențe în ozonoterapie și medicină estetică naturală, Doctorand UMF "Carol Davila" București.
Pielea, cel mai vizibil și cel mai mare organ al corpului uman, ne poate periclita sănătatea și afecta din punct de vedere estetic.
De aceea, te invităm să afli cum ozonoterapia îți poate oferi rezultate vizibile în timp relativ scurt, reducând inflamațiile și durerile cauzate de afecțiuni ale pielii precum:
 • ulcere cornice de gambă ,
 • picior diabetic,
 • escare,
 • arsuri,
 • arterite cu necroze cutanate,
 • plăgi infectate cu tendință redusă la vindecare,
 • fistule cutanate,
 • vene dilatate,
 • capilare dilatate la picioare, gambe și /sau coapse,
 • dermatite,
 • psoriasis,
 • micoze,
 • vaginită cronică candidozică ,
 • herpes, zona zoster, 
 • acnee,
 • cicatrici inestetice,
 • keloide,
 • plăgi chirurgicale cu tendință redusă la cicatrizare,
 • veruci profuze și verucoame.
Grăbește-te! Numărul de locuri la acest seminar este limitat. Toți participanții primesc o reducere în valoare de 50 RON pentru prima ședință de autohemoterapie. Tichetul este valabil pentru o singură persoană, nenominal, până la data de 31.3.2017
IMPORTANT!
• Locurile se ocupă în ordinea înscrierii.
• În cadrul acestui eveniment sunt oferite informații practice pentru gestionarea temporară a unor situații legate de afectarea sănătății până în momentul în care este posibilă prezentarea la medic, fără a fi un înlocuitor al consultației medicale. Pentru orice probleme de sănătate adresați-vă medicului curant.
Cum ne putem păstra imunitatea, mai ales în sezonul rece? 16-02-2017

Lector: Dr. Mirela Mihăilă
Ora: 17:45
Număr de locuri: 30
Dată limită inscriere: 16-02-2017
Locație: Clinica VERONIKI Life

Seminar GRATUIT organizat de VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, coordonat științific de Dr. Mirela Mihăilă, medic medicină generală, competențe în homeopatie clinică.

Ce putem face atunci când noi sau copiii noștri se confruntă cu rinită, bronșită, gripă ori viroză de sezon? Apelăm la antibiotice ori căutăm o soluție mai puțin agresivă pentru organismul deja slăbit?
Ei bine, discuția pe care ți-o propunem împreună cu Dr. Mirela Mihăilă poate deschide noi orizonturi sau clarifica o serie de aspecte și face referire la creșterea/păstrarea imunității cu ajutorul remediilor homeopate.
Homeopatia este o terapie blândă, care acționează în sensul forței naturale de apărare a organismului. Este o terapie care vine în întâmpinarea reacției firești de apărare a organismului. Ea echilibrează și armonizează sănătatea organismului.
Întorcându-ne la virozele sezonului rece, trebuie să știi că putem, cu ajutorul homeopatiei, să facem profilaxie, dar și să tratăm problemele de sănătate care apar.
Este de dorit, pentru a se evita un mare număr de reacții adverse medicamentoase, să începem cu „armele blânde" („la medicine douce") și, dacă evoluția bolii impune, să trecem sau să completăm cu alternative terapeutice "mai dure" (medicația de sinteză).
Toți participanții primesc o reducere în valoare de 25 RON pentru un consult de homeopatie. Tichetul este valabil pentru o singură persoană, nenominal, până la data de 31.3.2017

IMPORTANT!
• Locurile se ocupă în ordinea înscrierii.
• În cadrul acestui eveniment sunt oferite informații practice pentru gestionarea temporară a unor situații legate de afectarea sănătății până în momentul în care este posibilă prezentarea la medic, fără a fi un înlocuitor al consultației medicale. Pentru orice probleme de sănătate adresați-vă medicului curant.
Diagnoză prin biorezonanță. Predispoziții în funcție de aură 11-02-2017

Lector: Dr. Manuela Udrea & Ing. Lili Crăciunoiu
Ora: 12:00
Număr de locuri: 30
Dată limită inscriere: 11-02-2017
Locație: Clinica VERONIKI Life

Seminar GRATUIT organizat de VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, coordonat științific de Dr. Manuela Udrea și terapeut Ing. Liliana Crăciunoiu, ambele cu experiență în medicină cuantică și bioenergie
Vino sâmbătă, 4 februarie 2017, începând cu ora 12 să afli:
- noțiuni introductive despre diagnoza prin biorezonanță: câmp, biocâmp, structura câmpului energetic, interacțiunea cu corpul fizic;
- de ce este necesară această investigație și cum se corelează cu analizele medicale alopate;
- cum trebuie să mă pregătesc înainte de prima ședință de biorezonanță;
- ce informații voi primi la o astfel de consultație;
- cum se realizează corelarea informațiilor la biodiagnoză;
- pe ce paliere de diagnosticare energetică este utilă;
- cum trebuie să mă pregătesc între ședințele terapeutice de biorezonanță.
Grăbește-te! Numărul de locuri la acest seminar este limitat.
Toți participanții primesc un tichet de reducere în valoare de 50 RON pentru o diagnoză prin biorezonanță la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă. Valabilitatea tichetului: 31.3.2017

IMPORTANT!
• Locurile se ocupă în ordinea înscrierilor.
• În cadrul acestui eveniment sunt oferite informații practice pentru gestionarea temporară a unor situații legate de afectarea sănătății până în momentul în care este posibilă prezentarea la medic, fără a fi un înlocuitor al consultației medicale. Pentru orice probleme de sănătate adresați-vă medicului curant.
Alimentația echilibrată - stilul meu sănătos de viață 07-02-2017

Lector: Dr. Ion Niculăescu
Ora: 18:00
Număr de locuri: 30
Dată limită inscriere: 07-02-2017
Locație: Clinica VERONIKI Life

Seminar GRATUIT organizat de VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, coordonat științific de Dr. Ion Niculăescu , expert în nutriție, trainer internațional Metabolic Balance.
Greutatea ideală - un obiectiv dificil de atins? Ei bine, nu! Iată că se pot obține rezultate foarte bune, dacă respectăm câteva principii de bază, optând pentru o alimentație echilibrată.
Vino marți, 7 februarie 2017, începând cu orele 18 să afli cum poți adopta un stil sănătos de viață, pornind de la o alimentație echilibrată!
Iar dacă problema greutății există (fie obezitate/supraponderabilitate, fie deficit de greutate) și este corelată cu alte afecțiuni medicale (hipertensiune arterială, diabet, gută, colesterol, osteoporoză, boli dermatologice, alergii, boli ale aparatului osteoarticular ș.a.), atunci cu atât mai mult îți recomandăm acest seminar. Controlul greutății bazat pe o alimentație corectă va contribui la îmbunătățirea sănătății tale.
Principiile alimentare ce îți vor fi împărtășite de către Dr. Niculăescu sunt diferite de o cură de slăbire sau dietă, întregul concept fiind, de fapt, bazat pe un stil de viață sănătos pe care îl poți oferi organismului tău.
Grăbește-te! Numărul de locuri la acest seminar este limitat.
Toți participanții primesc o evaluare gratuită a stării de sănătate pe baza greutății corporale. În urma evaluării, vei afla:
- valorile absolute și procentuale ale elementelor structurale ale organismului (mușchi, oase, țesut adipos, apă);
- nivelul indicelui de masă corporală;
- nivelul de grăsime viscerală;
- vârsta metabolică.

IMPORTANT!
• Locurile se ocupă în ordinea înscrierilor.
• În cadrul acestui eveniment sunt oferite informații practice pentru gestionarea temporară a unor situații legate de afectarea sănătății până în momentul în care este posibilă prezentarea la medic, fără a fi un înlocuitor al consultației medicale. Pentru orice probleme de sănătate adresați-vă medicului curant.
Importanța osteopatiei 01-02-2017

Lector: Dr. Adriana Jicman
Ora: 17:30
Număr de locuri: 30
Dată limită inscriere: 01-02-2017
Locație: Clinica VERONIKI Life

Seminar GRATUIT organizat de VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, coordonat științific de Dr. Adriana Jicman, medic primar medicină sportivă, medic specialist recuperare medicină fizică și balneologie, competențe în terapie cranio-sacrală, osteopatie și aromaterapie.


Osteopatia, metodă complementară de tratament, devine tot mai populară printre cei care ne confruntăm cu probleme și dureri de spate sau de coloană (și nu numai!). Majoritatea petrece tot mai mult timp stând în poziții incorecte în mod continuu, iar suferințele nu întârzie să apară. Statisticile relevă faptul că 7 din 10 adulți care petrec mai mult de 6 ore pe zi la birou suferă de o serie de afecțiuni.
Vino la seminar să afli cum tehnicile specifice osteopatiei sunt o reală soluție, cum îți poți recăpăta mobilitatea și reduce durerea fără tratament medicamentos, dar și fără proceduri riscante sau invazive.

Osteopatia este indicată în tratamentul afecțiunilor:
- aparatului locomotor;
- aparatului respirator;
- aparatului digestiv;
- aparatului uro-genital;
- amețelilor și durerilor de cap.

Grăbește-te! Numărul de locuri la acest seminar este limitat.

Toți participanții primesc un tichet de reducere în valoare de 50 lei pentru o ședință de terapie cranio-sacrală / osteopatie efectuată la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, valabil până pe data de 28.2.2017.


IMPORTANT!
• Locurile se ocupă în ordinea înscrierii.
• În cadrul acestui eveniment sunt oferite informații practice pentru gestionarea temporară a unor situații legate de afectarea sănătății până în momentul în care este posibilă prezentarea la medic, fără a fi un înlocuitor al consultației medicale. Pentru orice probleme de sănătate, adresează-te medicului curant.
Detoxifierea organismului după sărbătorile de iarnă 26-01-2017

Lector: Dr. Mariana Cioiu
Ora: 18:00
Număr de locuri: 30
Dată limită inscriere: 26-01-2017
Locație: Clinica VERONIKI Life

Seminar GRATUIT organizat de VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, coordonat științific de Dr. Mariana Cioiu, medic medicină de familie / medicină generală, competențe în homeopatie clinică, gemoterapie, practician de hidrocolonoterapie.

După mesele copioase de sărbători, ne simțim corpul greoi și balonat, cel mai adesea.
Ce poți face pentru a-ți recăpăta energia/vitalitatea cu un minim de efort, dar și fără a urma un regim alimentar drastic?
Dr. Mariana Cioiu îți oferă câteva sfaturi practice și corecte din punct de vedere medical, astfel încât organismul tău să își recapete funcțiile normale și să se mențină sănătos cât mai mult timp.

Grăbește-te! Numărul de locuri la acest seminar este limitat.
Toți participanții primesc un tichet de reducere în valoare de 100 lei pentru o ședință de hidrocolonoterapie efectuată la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, valabil până pe data de 28.2.2017.

IMPORTANT!
• Locurile se ocupă în ordinea înscrierii.
• În cadrul acestui eveniment sunt oferite informații practice pentru gestionarea temporară a unor situații legate de afectarea sănătății până în momentul în care este posibilă prezentarea la medic, fără a fi un înlocuitor al consultației medicale. Pentru orice probleme de sănătate adresați-vă medicului curant.
Cum recunosc dacă mă confrunt cu o alergie alimentară? 19-01-2017

Lector: Dr. Gabriela Ion
Ora: 17:30
Număr de locuri: 30
Dată limită inscriere: 19-01-2017
Locație: Clinica VERONIKI Life

Seminar GRATUIT organizat de VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, coordonat științific de Dr. Gabriela Ion, medic primar pediatrie, cu experiență în imunonutriție și tratamentul bolilor imune, competențe în ecografie, nefrologie pediatrică și homeopatie clinică, Șef lucrări UMF "Carol Davila" București, Doctor în medicină
„Anticorpii IgG se ataşează la proteinele alimentare, formând aşa-numitele complexe imune. Acestea se depun în diverse ţesuturi, pentru a fi mai apoi distruse de celule speciale. Astfel, în organism se elibereză radicali liberi agresivi și alte substanțe care pot produce leziuni celulare și reacții inflamatorii locale. Iar rezultatul este apariția unei inflamaţii cronice. Deci, alergiile întârziate pot fi una dintre cauzele bolilor cronice. Inclusiv copiii pot să dezvolte alergii întârziate, indiferent de vârstă”, explică Dr. Gabriela Ion, medic primar pediatru.
În cazul copiilor, cele mai des întâlnite afecţiuni ce ar putea avea la bază alergii alimentare IgG mediate sunt cele de tub digestiv. Sunt foarte frecvente durerile abdominale recurente, dar pot să apară şi sindroame gastroesofagiene, boli inflamatorii intestinale, sindroame de malabsorbţie. Alergiile întârziate pot sta şi la baza unor patologii extradigestive, precum urticarie cronică, tuse cronică, astm, wheezing recurent, obezitate şi diferite alte afecţiuni în care este implicată componenta imună.
Grăbește-te! Numărul de locuri la acest seminar este limitat.
Toți participanții primesc un tichet de reducere în valoare de 50 lei pentru un consult la Dr. Gabriela Ion, la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, valabil până pe data de 28.2.2017.

IMPORTANT!
• Locurile se ocupă în ordinea înscrierii.
• În cadrul acestui eveniment sunt oferite informații practice pentru gestionarea temporară a unor situații legate de afectarea sănătății până în momentul în care este posibilă prezentarea la medic, fără a fi un înlocuitor al consultației medicale. Pentru orice probleme de sănătate adresați-vă medicului curant.
Cum ne îngrijim pielea vara? 13-07-2016

Lector: Dr. Iulia PANȚURU
Ora: 18:30
Număr de locuri: 30
Dată limită inscriere: 13-07-2016
Locație: Clinica VERONIKI Life

În cadrul seminarului de îngrijire a pielii, împreuna cu Dr. Iulia Panțuru, medic specialist dermatologie și estetică medicală, vom clarifica aspecte precum:
 • efectele radiațiilor ultraviolete asupra diverselor fototipuri de piele;
 • beneficiile și riscurile expunerii la soare;
 • ce este, de fapt, bronzul și care sunt implicațiile lui asupra sănătății pielii;
 • recomandări de protecție solară: cât și cum ne putem proteja de radiațiile solare;
 • metode pentru îngrijirea tenului pe durata verii;
 • proceduri și tehnici naturale de medicină estetică și anti-aging, fără efecte adverse și cu rezultate pe termen îndelungat;
 • sesiune de întrebări
Seminar practic NUTRIȚIE 30-06-2016

Lector: Dr. Ion Niculăescu
Ora: 18:30
Număr de locuri: 30
Dată limită inscriere: 30-06-2016
Locație: Clinica Veroniki Life

Expertul în nutriție, Dr. Ion Niculăescu, îți va explica în detaliu o serie de principii alimentare astfel încât la sfârșitul seminarului să poți avea:
 • o mai bună înțelegere a modului de funcționare al metabolismului și organelor implicate;
 • informații despre rolului nutrienților în funcționarea și dezvoltarea organismului;
 • o mai bună înțelegere a riscurilor unei alimentații nepotrivite asupra sănătății;
 • capacitatea de a alege și a asocia inteligent alimentele;
 • însușirea unor modalități optime de pregătire a meselor pentru păstrarea proprietăților nutritive.
Nu uitați că un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație echilibrată, asigură longevitate și o calitate mai bună a vieții. Cu toții merităm să fim sănătoși pe termen lung!
Descoperă homeopatia! 15-06-2016

Lector: Dr. Adrian ALECU
Ora: 18:30
Număr de locuri: 30
Dată limită inscriere: 15-06-2016
Locație: Clinica VERONIKI Life

Ai auzit despre homeopatie? Vino să afli ce reprezintă, care sunt principiile ei și ce beneficii practice îți poate aduce asupra stării de sănătate. Întâlnirea cu homeopatia îți poate oferi o nouă dimensiune a sănătății, fără a implica renunțarea la medicina alopată, însă cu posibilitatea combinării resurselor de care dispun cele două abordări.
Dr. Adrian Alecu va discuta despre:
 • Ce este homeopatia și cum funcționează, care sunt diferențele și avantajele față de medicina alopată?
 • Cum ne poate ajuta homeopatia în diferite situații acute prin remedii homeopatice pe care le putem găsi cu ușurință?
 • Sesiune de întrebări

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București