Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Formular inscriere la atelier

Dermatologie

 

Specialitate medicală ce se ocupă de diagnosticarea și tratarea bolilor cutanate, a anexelor pielii (păr, unghii) și a mucoaselor adiacente (cavitate bucală și organe genitale), dermatologia vizează totodată și partea de estetică medicală și înfrumusețare.

În ultimii 20 ani, dermatologia a fost dezvoltată tot mai mult, astfel încât, în prezent, este o specialitate medicală ce tratează un domeniu extrem de vast și pentru care s-au descoperit o serie de tratamente noi.

Dintre toate afecţiunile care îţi pot da mari bătăi de cap de-a lungul vieţii, cele mai frecvente boli de piele nu doar că îţi periclitează sănătatea, ci te afectează şi din punct de vedere estetic. Tot mai frecvent diagnosticat în prezent este cancerul de piele, aceasta fiind cea mai gravă afecţiune dermatologică. Tipurile comune de cancer al pielii apar în zona capului, pe faţă, gât, braţe şi palme. Melanomul este responsabil cu 75% din decese.

Medicii noștri dermatologi au competențele necesare pentru a oferi consultații complete și profesioniste, conform ghidurilor internaționale, ținând cont totodată de ultimele noutăți în domeniul bolilor de piele.

Cum poți stabili o programare pentru dermatologie?

În situația în care dorești o programare la dermatologie, te așteptăm cu drag în București la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă. Pentru programări, te rugăm să ne contactezi telefonic 021.232.98.41 sau prin e-mail: office@veronikilife.ro.

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București