Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.
Apelăm la dumneavoastră cu rugămintea de a da dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.

Având în vedere situația epidemiologică, vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern:
✅ înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
✅ dacă aveți simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră (>37.3 ° C), vă rugăm să anunțați telefonic.
✅ vă rugăm să veniți la programare purtând masca de unică folosință. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul.

✅ înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
✅ la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (2 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
✅ prezentarea la programare se va face fără însoțitori/ aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. De asemenea, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
✅ vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile medicale cu cardul bancar.

Mulțumim!

Close

Formular inscriere la atelier

Endocrinologie

 

Un medic specialist endocrinolog tratează afecțiunile glandelor endocrine, precum: tiroida, hipofiza, glandele sexuale și suprarenale și hormonii secretați de acestea. Afecțiunile endocrine sunt printre cele mai complexe, diagnosticarea și tratamentul acestora presupunând rigurozitate, atenție la detalii, urmărirea constantă a unor parametri rezultați în urma analizelor de laborator și a investigațiilor radiologice.

Investigațiile paraclinice (analizele de laborator specifice pentru diferite determinări hormonale și investigațiile radiologice multiple) sunt esențiale în cazul unui consult endocrinologic, acestea având rolul de a spori acuratețea și diagnosticarea în stadii incipiente. Diagnosticarea precoce poate contribui la stoparea evoluției unei boli, precum și la eliminarea sau reducerea complicațiilor asociate. Dintre afecțiunile ce pot fi diagnosticate in etapă subclinică, amintim boala tiroidiană sublicnică, ce poate avea consecințe asupra sistemului cardiovascular și funcției mentale, dacă aceasta nu este diagnosticată în timp util și monitorizată continuu.

Este bine de știut ca multe dintre afecțiunile cardiovasculare pot avea cauze endocrine, așa cum este cazul hipertensiunii secundare, sindromului metabolic, obezității ori dislipidemiei.

Cum poți stabili o programare pentru endocrinologie?

În situația în care dorești o programare la endocrinologie, te așteptăm cu drag în București la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă. Pentru programări, te rugăm să ne contactezi telefonic 021.232.98.41 sau prin e-mail: office@veronikilife.ro.

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București