Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Formular inscriere la atelier

Hidrocolonoterapie

 

Ce este hidrocolonoterapia?

Este o procedura non-invazivă şi nedureroasă, ce se realizează cu ajutorul unui tehnologii de ultimă generaţie, cu rolul de a iriga colonul cu apă mineralizată şi substanţe naturale. Astfel, colonul este curăţat de materii reziduale, toxine, gaze şi paraziţi, oferind ulterior o stare generală de bine, cu multiple beneficii asupra organismului.

Este o tehnică des-utilizată în clinicile private din SUA şi Europa de Vest, fiind indicată în cazuri precum: tulburări gastro-intestinale, afecţiuni dermatologice, probleme osteo-articulare, slăbit şi menţinerea greutăţii, oboseală cronică, depresie, dureri de cap şi migrene, alergii, creşterea nivelului de energie, dispariţia misorului neplăcut al gurii, diminuarea durerilor menstruale, îmbunătăţirea vieţii sexuale, fibromialgie, candida, prevenirea cancerului de colon, stimularea imunităţii.

 

Cum poți stabili o programare pentru hidrocolonoterapie?

În situația în care dorești o programare pentru colon hidroterapie, te așteptăm cu drag în București la Veroniki Life - Clinica de Medicină Integrativă. Medicii noștri țin cont de particularităție pacienților, precum și de starea generală a organismului. De aceea, de la caz la caz, hidrocolonoterapia se poate completa cu homeopatie, gemoterapie, ozonoterapie, ori se pot face recomandări pentru investigații suplimentare (de exemplu: teste pentru dezechilibrul florei intestinale). Pentru programări, te rugăm să ne contactezi telefonic 021.232.98.41 sau prin e-mail: office@veronikilife.ro.

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București