Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Formular inscriere la atelier

Homeopatie

 

Homeopatia se referă la tratamentul cu preparate diluate şi agitate la fiecare treaptă de diluare, provenind din substanţe care, dacă nu ar fi fost diluate, ar putea provoca unui individ sănătos simptomele bolii cu care se confruntă pacientul. Medicaţia este selectată şi administrată pe principiul asemănării dintre boală şi medicament.

Stabilirea tratamentului homeopatic se face după o anamneză detaliată, punându-se accentul atât pe factorii interni, dar mai ales pe cei externi care au declanşat ori au contribuit la apariţia unei boli sau a unei simptomatologii. Prin prisma tuturor detaliilor şi a particularităţilor, tratamentul homeopat este puternic personalizat.

Bolile tratate cu succes de medicii care au competențe în homeopatie sunt: afecţiuni respiratorii şi ORL, afecţiuni cardiovasculare, tulburări digestive, afecţiuni uro-genitale, afecţiuni neurologice, metabolice, dermatologice, ale aparatului osteo-articular, endocrine, oftalmologice, stomatologice, alergii, boli hematologice, intoxicaţii şi multe altele.

 

Cum poți stabili o programare pentru homeopatie?

În situația în care dorești o programare pentru homeopatie, te așteptăm cu drag în București la Veroniki Life - Clinica de Medicină Integrativă. Pentru programări, te rugăm să ne contactezi telefonic 021.232.98.41 sau prin e-mail: office@veronikilife.ro.

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București