Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Formular inscriere la atelier

Kinetoterapie

 

Kinetoterapia este o formă terapeutică individualizată care, plecând de la programe de exerciții statice sau dinamice, se poate folosi în programe curative sau de recuperare. Poate ai perceput-o până acum ca fiind gimnastică medicală, însă kinetoterapia înglobează gimastica medicală, alături de o varietate de alte procedee, fiind aşadar mult mai complexă.

Kinetoterapia utilizează mișcarea pentru a regla dezechilibrul existent la nivelul organismului, prevenind astfel apariția anumitor boli.

Ea se definește ca o terapie prin mișcare efectuată prin programe de recuperare medicală, programe care urmăresc refacerea unor funcții diminuate sau creșterea nivelului funcțional pentru diverse dureri.

Este utilizată cu precădere în tratamentul afecțiunilor ortopedice și posttraumatice ale aparatului locomotor, al afecțiunilor de tip cardiovascular, neurologice, endocrine şi metabolice, respiratorii, inflamatorii, neurochirurgicale, în boli asociate cu obezitate, hipotonie, sindromul Down, autism sau diverse tulburări de coordonare.

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București