Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.
Apelăm la dumneavoastră cu rugămintea de a da dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.

Având în vedere situația epidemiologică, vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern:
✅ înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
✅ dacă aveți simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră (>37.3 ° C), vă rugăm să anunțați telefonic.
✅ vă rugăm să veniți la programare purtând masca de unică folosință. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul.

✅ înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
✅ la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (2 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
✅ prezentarea la programare se va face fără însoțitori/ aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. De asemenea, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
✅ vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile medicale cu cardul bancar.

Mulțumim!

Close

Formular inscriere la atelier

Medicină estetică naturală

 

Medicina estetică naturală este o ramură bazată pe activarea biologică a propriilor resurse regenerative ale organismului.

Una din cele mai moderne proceduri ale medicinei estetice biologice este terapia PRP sau Platelet Rich Plasma, constând în infiltraţii locale cu un concentrat trombocitar preparat din sângele pacientului, după o metodă de separare specifică.

Datorită provenienţei materialului injectat, dar şi efectului aşteptat, aceastei terapii i-au fost asociate denumiri exotice precum: „terapia Dracula”, „terapia Vampir”, „Liftingul Vampirilor” sau „Plasmolifting”. Este o terapie după care multe personalităţi se dau în vânt, efectele fiind impresionante, cu mult deasupra costurilor, având avantajul mecanismului de acţiune 100% natural şi fără riscuri.

Mecanismul de acţiune al preparatului trombocitar este bazat pe stimularea producţiei de colagen propriu, care ajută la vindecarea cicatricilor şi reduce ridurile. Trombocitele sunt bogate în diferiţi factori de creştere şi peptide active biologic care, injectate în locurile cu capacitate de regenerare scăzută, pot declanşa producţia locală de fibre, remodelarea matricii celulare, recrutarea de celule stem.

Pentru optimizarea distribuţiei uniforme pe piele a concentratului trombocitar activat cu ozon, în clinica de Medicină Integrativă Veroniki Life combinăm terapia cu trombocite activate cu cea numită microneedling. Aceasta constă în utilizarea unui aparat special dotat cu o matrice de ace foarte subţiri, montate pe un cap mobil controlat de un sistem electronic. Acest aparat modern este capabil să producă mii de microperforaţii nedureroase în timp scurt prin mişcarea de translaţie, asigurând o distribuţie uniformă şi la adâncime controlată a preparatului trombocitar aplicat pe zona tratată.

Pacienţii care au beneficiat de astfel de terapii confirmă că procedurile nu sunt dureroase, iar anestezia locală nu este deloc necesară. Datorită administrării materialelor din propriile celule nu sunt prezente reacţii adverse sau de respingere.

În medicina estetică, indicaţiile principale ale tehnicii constau în:

  • prevenirea îmbătrânirii tenului şi creşterea tonusului cutanat
  • redarea strălucirii unui ten obosit
  • tratarea ridurilor mici şi de expresie
  • tratarea primelor semne de ptoză cutanată
  • reducerea vergeturilor după scăderea bruscă în greutate
  • regenerarea rapidă a pielii după peelinguri cu laser sau chimice
  • tratamentul acneei şi reducerea cicatricilor post-acnee la adulţi şi adolescenţi
  • tratarea alopeciei prin regenerarea părului

Te invităm să încerci această tehnică de ultimă oră a medicinei estetice naturale în Clinica Veroniki Life.

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București