Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.
Apelăm la dumneavoastră cu rugămintea de a da dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.

Având în vedere situația epidemiologică, vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern:
✅ înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
✅ dacă aveți simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră (>37.3 ° C), vă rugăm să anunțați telefonic.
✅ vă rugăm să veniți la programare purtând masca de unică folosință. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul.

✅ înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
✅ la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (2 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
✅ prezentarea la programare se va face fără însoțitori/ aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. De asemenea, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
✅ vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile medicale cu cardul bancar.

Mulțumim!

Close

Formular inscriere la atelier

Medicină internă

 

Medicina internă este specialitatea care vizează prevenția, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor organelor interne, ce se adresează adulților.

Medicul specialist de medicină internă examinează și evaluează întregul organism al pacientului, tratând afecțiuni respiratorii, cardiace, digestive, renale, osteoarticulare.

Majoritatea pacienților care se prezintă la medic suferă de mai multe afecțiuni, ce trebuie corelate și tratate printr-o abordare unitară, astfel încât să nu apară combinații inadecvate de tratament medicamentos ori reacții adverse ale medicamentelor. Prin consultul oferit de către medicul internist, pacientul va evita excesul de consulturi medicale, care se pot dovedi a nu fi necesare. Medicul internist este cel care analizează și diagnostichează cazul, iar în măsura în care consideră că este necesar un consult sau investigaţii supraspecializate, atunci va face această recomandare.

Pot exista situaţii în care pacientul are o boală ce afectează mai multe organe vitale (bolă de sistem precum: colagenoza, vasculita), afecţiuni de care se ocupă de asemenea medicina internă. Dacă te aflii în situaţia în care ai solicitat consultaţii de specialitate însă nu a fost stabilit niciun diagnostic, este posibil să ai o astfel de boală de sistem și îţi recomandăm să îţi programezi o vizita la un medic internist. Medicul internist este, de asemenea, cel care diagnostichează cel mai frecvent pacientul cu cancer (inclusiv formele asimptomatice), pe care apoi îl indrumă către oncolog și/sau chirurg, în funcţie de planul terapeutic şi de stadiul cancerului descoperit.

Considerăm că este extrem de important ca medicul specialist de medicină internă să îți poată oferi o abordare integrativă pentru sănătatea ta, de aceea la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă vei obține o viziune unitară asupra tratamentului, bazat atât pe terapii alopate, dar mai ales pe cele complementare.

Cum poți stabili o programare pentru medicina interna?

În situația în care dorești o programare la medicină internă, te așteptăm cu drag în București la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă. Pentru programări, te rugăm să ne contactezi telefonic 021.232.98.41 sau prin e-mail: office@veronikilife.ro.

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București