Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Formular inscriere la atelier

Medicină internă

 

Medicina internă este specialitatea care vizează prevenția, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor organelor interne, ce se adresează adulților.

Medicul specialist de medicină internă examinează și evaluează întregul organism al pacientului, tratând afecțiuni respiratorii, cardiace, digestive, renale, osteoarticulare.

Majoritatea pacienților care se prezintă la medic suferă de mai multe afecțiuni, ce trebuie corelate și tratate printr-o abordare unitară, astfel încât să nu apară combinații inadecvate de tratament medicamentos ori reacții adverse ale medicamentelor. Prin consultul oferit de către medicul internist, pacientul va evita excesul de consulturi medicale, care se pot dovedi a nu fi necesare. Medicul internist este cel care analizează și diagnostichează cazul, iar în măsura în care consideră că este necesar un consult sau investigaţii supraspecializate, atunci va face această recomandare.

Pot exista situaţii în care pacientul are o boală ce afectează mai multe organe vitale (bolă de sistem precum: colagenoza, vasculita), afecţiuni de care se ocupă de asemenea medicina internă. Dacă te aflii în situaţia în care ai solicitat consultaţii de specialitate însă nu a fost stabilit niciun diagnostic, este posibil să ai o astfel de boală de sistem și îţi recomandăm să îţi programezi o vizita la un medic internist. Medicul internist este, de asemenea, cel care diagnostichează cel mai frecvent pacientul cu cancer (inclusiv formele asimptomatice), pe care apoi îl indrumă către oncolog și/sau chirurg, în funcţie de planul terapeutic şi de stadiul cancerului descoperit.

Considerăm că este extrem de important ca medicul specialist de medicină internă să îți poată oferi o abordare integrativă pentru sănătatea ta, de aceea la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă vei obține o viziune unitară asupra tratamentului, bazat atât pe terapii alopate, dar mai ales pe cele complementare.

Cum poți stabili o programare pentru medicina interna?

În situația în care dorești o programare la medicină internă, te așteptăm cu drag în București la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă. Pentru programări, te rugăm să ne contactezi telefonic 021.232.98.41 sau prin e-mail: office@veronikilife.ro.

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București