Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Formular inscriere la atelier

Misiunea VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă

 

Misiunea noastră este să îți punem la dispoziție un nou concept de medicină integrativă în România, cu scopul de a îți îmbunătăți calitatea vieții, prin tehnici și terapii complementare, minim invazive, dar cu acțiune în profunzime. Beneficiile pe care le vei obține accesând serviciile VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă sunt:

 • Evaluare și diagnosticare completă de către cei mai buni specialiști în medicina clasică și medicina complementară (așadar cu abordare medicală holistică: alopată și alternativă)
 • Acces în timp util la investigațiile medicale și terapiile complementare, recomandate de către medicii specialiști;
 • Soluții de tratament personalizate pentru redobândirea sau menținerea stării naturale de sănătate;
 • Însușirea unui stil de viață sănătos bazat pe recomandări medicale dovedite științific;
 • Ambianță prietenoasă, plăcută, în care personalul medical îți acordă atenția cuvenită.

 

Viziunea noastră

Preocuparea echipei noastre este aceea de a efectua acte medicale prompte și profesioniste, astfel încât toți pacienții să poată avea o viață echilibrată și sănătoasă. Suntem și vom fi avocații sănătății, iar obiectivul nostru este ca fiecare individ să își poată recăpăta starea naturală de sănătate.

Întregul concept de servicii și investigații medicale specializate, îmbinate cu medicina și terapiile complementare minim invazive au rolul de a crea și dezvolta un nou sistem medical, în care pacientul să beneficieze de o experiență integrată, la cele mai bune standarde.

De asemenea, VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă susține dezvoltarea echipei medicale prin acces la numeroase activități științifice. Astfel, medicii noștri pot dobândi supraspecializări, supracalificări ori competențe noi, care să contribuie sistematic la cercetarea unor teme cu impact social major pe termen mediu și lung și, deci, la îmbunătățirea sistemului medical.

Dorim ca VERONIKI Life să devină cel mai mare centru de excelență în medicina integrativă, din România.

 

Valorile noastre

Valorile în care credem:

 • Profesionalism - prin calitatea actului medical realizat de către medicii specialiști sau medicii primari, supraspecializați și cu competențe în medicina holistică;
 • Expertiză – dată de numărul de cazuri medicale ce au fost tratate cu succes până acum de către medicii de la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă;
 • Armonizare – identificăm și tratăm personalizat fiecare afecțiune, utilizând principiile medicinei alopate în deplină concordanță cu cea complementară.
 • Grijă și respect pentru oameni – ne preocupă sănătatea pacienților noștri, dar și a societății în general. Pentru o lume mai bună, mai sănătoasă și mai echilibrată, dăruim grijă și respect tuturor pacienților și le oferim dreptul de a fi tratați așa cum se cuvine.
 • Responsabilitate bazată pe conduita medicală, ținând cont de jurămantul lui Hippocrate.
 • Confidențialitate – discuțiile cu medicii au rolul de a identifica aspectele declanșatoare ale afecțiunii. Informațiile pe care le-ați oferit medicilor nu vor fi divulgate către terțe persoane, decât în situația în care însuși pacientul ori aparținatorul solicită acest lucru.

 

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București