Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Formular inscriere la atelier

Pediatrie

 

Pediatria este acea specialitate medicală care se ocupă cu prevenţia, diagnosticarea şi tratamentul bolilor în rândul copiilor (de la nou-născuţi până la cei cu vârsta de 18 ani).

Cele mai frecvente boli pediatrice sunt: anemiile, balbismul, dermatita de scutec, enurezisul nocturn, intoleranța la lactoză, obezitatea la copii, boli ale copilăriei (oreion, rubeolă, pojar, varicelă sau scarlatină). Alte boli ce sunt tratate de către medicii pediatri sunt: autismul, defectele congenitale, encefalopatia, epilepsia.

Abordarea medicilor specialiști în pediatrie de la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă este bazată pe conceptul de medicină integrativă, combinând cu succes consultul de specialitate cu terapiile alternative, așa cum este homeopatia. În cazul copiilor, se poate trata homeopatic orice tip de boală acută sau cronică: răceli frecvente, sinuzite, otite, amigdalite, polipi, bronșite, astm bronșic; erupții ale pielii, urticarii, eczeme, psoriazis, tulburări digestive, deficit de asimilare sau alte probleme legate de metabolism, apetitul diminuat, anorexia nervoasă; colicile sugarului și intoleranța la lactoză; probleme de dentiție la sugari și copii; enurezisul, infecții urinare acute și cronice, diverse probleme renale; boli cardiace și pulmonare; anumite probleme endocrine (tulburări de creștere, tiroidiene, pancreatice), copilul agresiv; tulburări de memorie; autism, copilul hiperkinetic și cu deficit de atenție, anumite tipuri de epilepsie. De asemenea, evoluția bolilor copilăriei poate fi mult ameliorată cu un tratament homeopatic, evitându-se astfel complicațiile nedorite, date fie de boală, fie de o vaccinare masivă.

Specialiştii noştri tratează fiecare caz cu multă atenţie şi grijă, astfel încât examinarea să nu fie traumatică pentru copii şi elaborează planuri individuale de tratament, în concordanţă cu rezultatele investigaţiilor şi analizelor efectuate. Știm cât de importantă este sănătatea copilului, de aceea scopul nostru este de a-i reda copilului tău zâmbetul fericit.

Cum poți stabili o programare pentru pediatrie?

În situația în care dorești o programare la pediatrie, te așteptăm cu drag în București la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă. Pentru programări, te rugăm să ne contactezi telefonic 021.232.98.41 sau prin e-mail: office@veronikilife.ro.

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București