Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Formular inscriere la atelier

Psihoterapie

 

 

Psihoterapia constă în intervenția psihologică realizată în mod științific și în spirit umanist, în scopul promovării sănătății, optimizării, autocunoașterii și dezvoltării personale, în scopul modificării factorilor psihologici implicați în tulburările psihice, psihosomatice și în tuburările somatice, precum și în situații de urgența și risc.

Psihoterapia integrativă este o abordare modernă, umanistă folosită de un numar tot mai mare de specialiști în domeniu la nivel European. Psihoterapia integrativă abordează ființa umană analizand șase domenii ale sinelui: domeniul biologic (relația sinelui cu corpul), domeniul intrapsihic (ce reflectă aspectul lumii interioare a unei persoane, a relației Sinelui cu Sinele), domeniul interpersonal (relațiile interpersonale și modul în care individul funcționează în relații), domeniul intercultural (în care explorăm contextul apariției și dezvoltării persoanei), domeniul ecologic (sub aspectul relației individului cu mediul înconjurător și natura), precum și domeniul transcendental și maniera în care individul caută o dezvoltare spirituală.

În psihoterapie, aceste domenii pot fi explorate în totalitatea lor sau doar o parte din ele, în funcție de obiectivul terapiei și de resursele clientului.

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București