Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.
Apelăm la dumneavoastră cu rugămintea de a da dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.

Având în vedere situația epidemiologică, vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern:
✅ înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
✅ dacă aveți simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră (>37.3 ° C), vă rugăm să anunțați telefonic.
✅ vă rugăm să veniți la programare purtând masca de unică folosință. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul.

✅ înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
✅ la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (2 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
✅ prezentarea la programare se va face fără însoțitori/ aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. De asemenea, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
✅ vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile medicale cu cardul bancar.

Mulțumim!

Close

Formular inscriere la atelier

Medicină fizică și reabilitare

 

Medicina fizică și reabilitare este denumirea specialității medicale al cărei obiectiv îl reprezintă îmbunătățirea funcționării fizice și cognitive.

Medicul specializat în medicină fizică și reabilitare diagnostichează, tratează, previne și gestionează pacienți cu afecțiuni dizabilizante și comorbidități, indiferent de vârstă.

Consultul de medicină fizică și reabilitare are ca obiective:

  • redobândirea funcționalității pierdute în urma unei boli;
  • îmbunătățirea și/sau menținerea unui nivel ridicat al capacității fizice și psihice, pentru persoane cu dizabilități.

 

În clinica noastră, vei găsi servicii medicale de recuperare medicală pentru:

  • afecțiuni ale coloanei vertebrale (hernii de disc, afecțiuni degenerative, discopatii);
  • afecțiuni reumatice (sponidiloze, gonartroze, coxartroze, alte tipuri de artroze);
  • afecțiuni inflamatorii (bursite, tendinite, nevralgii, sindromul Dupuytren);
  • afecțiuni ortopedice și post traumatice (după operații de menisc, ligamente, fracturi, entorse, luxații)

 

Pentru a putea beneficia de un program de recuperare medicală, trebuie să te programezi întâi la un consult de specialitate. Schema terapeutică va fi întocmită de către medic pe baza informațiilor obținute în urma consultului și a unei evaluări fizice. Programul de recuperare medicală poate cuprinde fizioterapie, kinetoterapie și / sau masaj.  

 

Cum poți stabili o programare pentru un consult de medicină fizică și reabilitare?

În situația în care dorești un consult de medicină fizică și reabilitare, te așteptăm cu drag în București la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă. Pentru programări, te rugăm să ne contactezi telefonic 021.232.98.41 sau prin e-mail: office@veronikilife.ro.

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București