Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.
Apelăm la dumneavoastră cu rugămintea de a da dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.

Având în vedere situația epidemiologică, vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern:
✅ înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
✅ dacă aveți simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră (>37.3 ° C), vă rugăm să anunțați telefonic.
✅ vă rugăm să veniți la programare purtând masca de unică folosință. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul.

✅ înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
✅ la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (2 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
✅ prezentarea la programare se va face fără însoțitori/ aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. De asemenea, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
✅ vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile medicale cu cardul bancar.

Mulțumim!

Close

Formular inscriere la atelier

Reumatologie

 

Derivată din medicina internă, reumatologia se ocupă cu diagnosticarea şi tratamentul bolilor reumatice, afecţiuni dureroase, acute sau cronice, ale aparatului locomotor. Acestea pot fi boli inflamatorii ale țesutului conjunctiv și ale oaselor, boli degeneratoare ale articulațiilor și ale coloanei vertebrale, boli metabolice care afectează aparatul locomotor, boli ale părților moi, organelor interne și ale sistemului nervos.

Pe lângă bolile reumatologice autoimune (poliartrita reumatoidă, lupus, spondilită anchilozantă) sau degenerative (gută, gonartroză), reumatologia tratează și osteoporoza. Considerată a fi o gravă problemă de sănătate, osteoporoza se manifestă prin pierderea gradului de rezistență a osului, determinând creșterea gradului de predispoziție la fracturi. Adesea, fragilizarea osului se datorează unei lipse de calciu, de fosfor și/sau de alte minerale. Osteoporoza este frecventă la femeile cu vârsta de peste 65 de ani, fiindu-le afectate oasele șoldului, oasele articulației pumnului și/sau oasele coloanei vertebrale.

Diagnosticarea afecțiunilor reumatologice se face cu ajutorul investigațiilor paraclinice și imagistice: analize de laborator specifice (dozări de antigene, dozări de anticorpi), radiografii și tomografii osoase, tomodensitometrie.

Îți recomandăm să îți programezi un consult de specialitate dacă apar dureri sau tumefacții articulare, dureri musculare însoțite sau nu de scăderea forței musculare, dar și când apar eruptii la nivelul feței sau când acestea sunt diseminate la nivelul trunchiului. Dacă este vorba însă despre o problemă degenerativă, aceasta trebuie monitorizată atent și tratată pe termen îndelungat. Medicul reumatolog va urmări evoluţia bolii pe termen lung şi te va ghida atât asupra tratamentului simptomatic acu acțiune imediată, cât şi asupra tratamentului cauzal, pe termen mediu şi lung.

La VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă, medicii noştri previn şi tratează astfel de afecţiuni utilizând îndeosebi practici ale medicinei complementare, astfel încât să îţi poţi redobândi sănătatea pe deplin.

Cum poți stabili o programare pentru reumatologie?

În situația în care dorești o programare la reumatologie, te așteptăm cu drag în București la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă. Pentru programări, te rugăm să ne contactezi telefonic 021.232.98.41 sau prin e-mail: office@veronikilife.ro.

 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București