Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Formular inscriere la atelier

Teste antigen pentru depistarea infecţiei cu COVID-19

 

 

Testele de tip antigen au rolul de a detecta prezenta virusului SARS-CoV-2 și infectia activa cu virusul COVID-19. Se recolteaza o proba de tip exsudat nazal, iar testul va oferi un răspuns calitativ (pozitiv sau negativ). De regulă, acest gen de test funcționează bine mai ales daca este efectuat în primele zile după debutul simptomelor specifice, atunci când încărcătura virală este foarte mare, dar poate oferi un răspuns valid și pentru pacienții asimptomatici care nu au manifestări ușor de identificat, ori pentru cei care au intrat în contact cu cineva care a fost confirmat cu COVID-19.

 

Spre deosebire de testul RT-PCR, testarea antigen durează aproximativ 10 minute. Veți afla imediat dacă rezultatul dumneavoastră este negativ sau pozitiv.

 

În plus, veți primi imediat rezultatul oficial - raportul cu traducere și parafa oficială, avizat de către Ministerul Sănătății. Rezultatele testelor antigen sunt raportate în platforma Coronaforms, iar Certificatul Verde va putea fi descărcat de aici: Certificat COVID (gov.ro)

 

Rezultatele testelor antigen (rapide) programate în clinica noastră vă vor confirma sau infirma prezența virusului SARS COV 2. Testarea se face cu ajutorul unor kituri avizate de către Ministerul Sănătății și ANMDMR, fiind incluse totodată pe lista comună a Comisiei Europene. Testul detectează tulpinele originale, dar și mutante SARS-CoV-2, inclusiv tulpina Delta.

 

Prețul testului antigen COVID-19 în Clinica Veroniki Life este de 45 lei

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București