Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.
Apelăm la dumneavoastră cu rugămintea de a da dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.

Având în vedere situația epidemiologică, vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern:
✅ înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
✅ dacă aveți simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră (>37.3 ° C), vă rugăm să anunțați telefonic.
✅ vă rugăm să veniți la programare purtând masca de unică folosință. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul.

✅ înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
✅ la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (2 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
✅ prezentarea la programare se va face fără însoțitori/ aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. De asemenea, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
✅ vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile medicale cu cardul bancar.

Mulțumim!

Close

Formular inscriere la atelier

Teste antigen pentru depistarea infecţiei cu COVID-19

 

 

Testele de tip antigen au rolul de a detecta prezenta virusului SARS-CoV-2 și infectia activa cu virusul COVID-19. Se recolteaza o proba de tip exsudat nazal, iar testul va oferi un răspuns calitativ (pozitiv sau negativ). De regulă, acest gen de test funcționează bine mai ales daca este efectuat în primele zile după debutul simptomelor specifice, atunci când încărcătura virală este foarte mare, dar poate oferi un răspuns valid și pentru pacienții asimptomatici care nu au manifestări ușor de identificat, ori pentru cei care au intrat în contact cu cineva care a fost confirmat cu COVID-19.

Spre deosebire de testul RT-PCR, testarea antigen durează aproximativ 10-15 minute. Veți afla imediat dacă rezultatul dumneavoastră este negativ sau pozitiv.

ATENȚIE: Pentru a primi rezultatul oficial - raportul cu traducere și parafa oficială, timpul de așteptare este de aproximativ o oră. Raportul poate fi trimis și în format electronic, evitând astfel timpul de aşteptare. Rezultatele testelor antigen sunt raportate în platforma Coronaforms pe măsură ce sunt lucrate, însă Certificatul Verde va fi disponbil în seara zilei testării sau a doua zi de dimineață. Până la primirea Certificatului Verde, veţi putea folosi rezultatul oficial al testului primit din clinică.

Rezultatele testelor antigen (rapide) programate în clinica noastră vă vor confirma sau infirma prezența virusului SARS COV 2. Testarea se face cu ajutorul unor kituri avizate de către Ministerul Sănătății, ANMDMR, fiind incluse totodată pe lista comună a Comisiei Europene. Testul detectează tulpinele originale, dar și mutante SARS-CoV-2, inclusiv tulpina Delta.

 

Pret test antigen COVID-19 în Clinica Veroniki Life: 45 lei

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București