Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Depunem toate eforturile pentru ca serviciile medicale să se deruleze cu profesionalism, dar și cu respectarea măsurilor impuse de autorități.
Apelăm la dumneavoastră cu rugămintea de a da dovadă de înțelegere și cooperare, cu scopul de a limita riscul de răspândire al virusului SARS Cov-2.

Având în vedere situația epidemiologică, vă rugăm să respectați regulamentul nostru intern:
✅ înainte de a vă prezenta în clinică, asigurați-vă că aveți programare. Accesul în clinică va fi permis doar persoanelor programate.
✅ dacă aveți simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră (>37.3 ° C), vă rugăm să anunțați telefonic.
✅ vă rugăm să veniți la programare purtând masca de unică folosință. De asemenea, pe durata vizitei dvs în clinică (fie ca însoțitor, fie ca pacient, în sala de așteptare, în cabinete și pe întreaga durată a consultului și/sau a terapiei), aveți obligația de a purta în mod corespunzător masca de unică folosință, acoperind gura și nasul.

✅ înainte de a intra în clinică, vă rugăm să vă puneți în picioare botoșii de unică folosință aflați în zona liftului.
✅ la intrarea în clinică / cabinete, vă încurajăm să respectați normele de igienă (dezinfectarea adecvată a mâinilor cu apă și săpun, utilizarea dezinfectantului de mâini) și distanță socială (2 m între pacienți și însoțitori în sala de așteptare).
✅ prezentarea la programare se va face fără însoțitori/ aparținatori. Prin excepție, minorii pot fi însoțiți de un singur părinte / tutore. De asemenea, pacienții vârstnici, cu dizabilități sau cei care au nevoie de un însoțitor pot fi însoțiți de o singură persoană.
✅ vă recomandăm, pe cât posibil, să achitați serviciile medicale cu cardul bancar.

Mulțumim!

Close

Formular inscriere la atelier

Yoga terapeutică

 

Yoga terapeutică este o practică deosebit de eficientă împotriva stresului, anxietății și a depresiei. Combină posturile restorative menținute mai mult timp cu mișcările blânde, controlul respirației, gesturi terapeutice și tehnici de meditație ghidată, pentru aducerea corpului în stare de echilibru/ homeostază și regăsirea capacității de vindecare. Ca terapie, yoga este o experiență profund meditativă, în care avem acces la înțelepciunea noastră profundă. Spre deosebire de stilurile care implică mai multă mișcare și mai mult efort muscular, yoga terapeutica folosește posturi în care relaxarea este mai lungă, pentru a elibera tensiunea inutilă din minte și corp. Este o meditație în mișcare, o experiență somatică. Efortul real în yoga terapeutică este de a înțelege cum și unde ținem tensiunea în minte-corp, eliberând-o cu ajutorul respirației. Este despre "Cum pot să-mi las corpul și mintea să se relaxeze?

Principalele beneficii:

 - Facem loc pentru schimbare, astfel încât tensiunea să nu ne limiteze sănătatea fizică, emoțională și mentală și starea de bine în viata de zi cu zi.

 - Creează o eliberare profundă și ușurință în corp și ne învață cum sa facem activitățile obisnuite cu mai multa conștientizare. 

 - Creează condițiile pentru răspunsul de relaxare. Respirația completă și starea de pace, de liniștire a mintii provoacă răspunsul de relaxare, un răspuns neurologic care ne spune că suntem în siguranță si ne scoate din modul "fight or flight" .

 - Încurajează longevitatea, digestia, eliminarea, reproducerea, procesele de autovindecare și imunitatea.

 

Cum poți participa la cursurile de yoga terapeutică?

În situația în care dorești să participi la clasele de yoga terapeutică, te invităm cu drag să ne contactezi telefonic 021.232.98.41 sau prin e-mail: office@veronikilife.ro. Clasele au loc săptămânal în București la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă. 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București