Veronikilife.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Close

Formular inscriere la atelier

Yoga terapeutică

 

Yoga terapeutică este o practică deosebit de eficientă împotriva stresului, anxietății și a depresiei. Combină posturile restorative menținute mai mult timp cu mișcările blânde, controlul respirației, gesturi terapeutice și tehnici de meditație ghidată, pentru aducerea corpului în stare de echilibru/ homeostază și regăsirea capacității de vindecare. Ca terapie, yoga este o experiență profund meditativă, în care avem acces la înțelepciunea noastră profundă. Spre deosebire de stilurile care implică mai multă mișcare și mai mult efort muscular, yoga terapeutica folosește posturi în care relaxarea este mai lungă, pentru a elibera tensiunea inutilă din minte și corp. Este o meditație în mișcare, o experiență somatică. Efortul real în yoga terapeutică este de a înțelege cum și unde ținem tensiunea în minte-corp, eliberând-o cu ajutorul respirației. Este despre "Cum pot să-mi las corpul și mintea să se relaxeze?

Principalele beneficii:

 - Facem loc pentru schimbare, astfel încât tensiunea să nu ne limiteze sănătatea fizică, emoțională și mentală și starea de bine în viata de zi cu zi.

 - Creează o eliberare profundă și ușurință în corp și ne învață cum sa facem activitățile obisnuite cu mai multa conștientizare. 

 - Creează condițiile pentru răspunsul de relaxare. Respirația completă și starea de pace, de liniștire a mintii provoacă răspunsul de relaxare, un răspuns neurologic care ne spune că suntem în siguranță si ne scoate din modul "fight or flight" .

 - Încurajează longevitatea, digestia, eliminarea, reproducerea, procesele de autovindecare și imunitatea.

 

Cum poți participa la cursurile de yoga terapeutică?

În situația în care dorești să participi la clasele de yoga terapeutică, te invităm cu drag să ne contactezi telefonic 021.232.98.41 sau prin e-mail: office@veronikilife.ro. Clasele au loc săptămânal în București la VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă. 

Adresa Clinicii de Medicină Integrativă - VERONIKI Life:

Intrarea Murmurului nr. 2-4, Sector 1, București